Παρασκευή, 04 Οκτωβρίου 2019 09:11

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες από την κατάθεση της 11χρονης που έπεσε θύμα βιασμού Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σοκ ακόμη και στους έμπειρους δικαστικούς λειτουργούς προκάλεσαν όσα κατέθεσε η 11χρονη από τη Λαμία την οποία φέρεται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά γνωστός δικηγόρος των Αθηνών, ο οποίος την Τρίτη κρίθηκε προφυλακιστέος.

Η 11χρονη περιέγραψε με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τον εφιάλτη που βίωνε στα χέρια του δικηγόρου.

«Η πρώτη φορά ήταν όταν πήγαινα στη Δευτέρα ή Τρίτη Δημοτικού. Είχαμε πάει μόνοι μας στην παραλία κι εκεί μου έβγαλε το μαγιό και μετά έβγαλε το δικό του» περιέγραψε η κοπέλα, προσθέτοντας ότι προχώρησε σε ασελγείς πράξεις πάνω της:

«Δύο φορές που είχαμε μείνει μόνοι μας μέσα στο αμάξι του είχε βάλει μέσα στα γεννητικά μου όργανα τα δάχτυλά του. Πηγαίναμε οι δυο μας για ψώνια στις Ράχες. Με το ένα χέρι οδηγούσε και το άλλο με χάιδευε στο… επίμαχο σημείο ενώ ταυτόχρονα χαϊδευόταν και ο ίδιος. Εγώ τραβιόμουν και του έλεγα ότι δεν θέλω και αυτό που έκανε δεν είναι καλό. Κάθε φορά μου έλεγε ότι αυτή θα ήταν η τελευταία φορά και να μην το πω σε κανέναν. Αν δεν το έλεγα, μου έλεγε, θα μου έπαιρνε ωραία δώρα. Είχε πει να μην το πω στους γονείς μου γιατί θα με μάλωναν.

«Αυτή τη φορά ήταν η τελευταία που με πείραξε και νομίζω ήταν τον Σεπτέμβριο που μας πέρασε. Μια φορά όταν ήμασταν σπίτι του και θα πηγαίναμε για μπάνιο, μπήκε μέσα στο δωμάτιό μου την ώρα που άλλαζα και με κοίταζε όταν ήμουν γυμνή χωρίς να με πειράζει. Όταν το είπα στη μαμά και τον μπαμπά μου είπαν ότι θα κάνουν ό, τι μπορούν να με βοηθήσουν και πως ό,τι κι αν γίνει θα είμαστε ενωμένοι σαν ομάδα».

Σε άλλη συμπληρωματική της κατάθεση στους αστυνομικούς είπε:

«Αρκετές φορές είχε το γεννητικό του όργανο έξω και μου ζητούσε να τον χαϊδέψω και το έκανα για κάποια λεπτά. Κάποια από αυτές τις φορές μου είχε πει όταν μεγαλώσω και έχω αγόρι να συνεχίσουμε να το κάνουμε αυτό οι δυο μας».

Πηγή: Espresso
Διαβάστηκε 1012 φορές

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.