Τετάρτη, 09 Οκτωβρίου 2019 07:10

Πάτρα:Πετάνε στο δρόμο μονογονεϊκή οικογένεια με τέσσερα παιδιά-Έχασε το σπίτι σε πλειστηριασμό (ΝΕΟ) Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ 08/10/19 23.27′, ΝΕΟΤΕΡΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ 09/10/19 07.00′)

Μαρτυρικές είναι οι τελευταίες ημέρες για μία μονογονεϊκή οικογένεια στην Πάτρα, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη σε βάρος της από τράπεζα, διαδικασία πλειστηριασμού του σπιτιού της για δάνειο που έχει λάβει. Το χρέος της πολύτεκνης γυναίκας ανέρχεται στις 100.000 ευρώ. Να σημειωθεί ότι η μητέρα των τεσσάρων παιδιών παρά τις προσπάθειες που κατέβαλε δεν κατέστη δυνατόν να ενταχθεί στο νόμο Κατσέλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ήδη η οικογένεια έχει ειδοποιηθεί έως τις 9:00 σήμερα (Τετάρτη) το πρωί , πως πρέπει να έχει εγκαταλείψει το σπίτι το οποίο βρίσκεται στην περιοχή του Ψάχου. Να σημειωθεί ότι το ένα από τα παιδιά της οικογένειας είναι άτομο με ειδικές ανάγκες. Η μητέρα των παιδιών βρίσκεται σε απόγνωση και ήδη καταβάλλονται προσπάθειες από φορείς  έστω και την τελευταία στιγμή να αποτραπεί η εξέλιξη αυτή.

Εάν δεν αλλάξει κάτι αύριο στις 9 το πρωί ο αρμόδιος δικαστικός επιμελητής θα βρίσκεται έξω από το σπίτι της οικογένειας και θα ζητήσει να του παραδοθούν τα κλειδιά, με την  οικογένεια να βρίσκεται στην κυριολεξία στο δρόμο.

Η κατοικία βρίσκεται στην περιοχή του Ψάχου και ο πλειστηριασμός της έγινε ηλεκτρονικά στο νησί της Κεφαλονιάς. Σε μία προσπάθεια να μην γίνουν τα τέσσερα παιδιά μάρτυρες αυτής της κατάστασης η μητέρα τους φρόντισε να τα στείλει σε συγγενικό πρόσωπο στη Αθήνα

Πηγή: patrastimes.gr

Διαβάστηκε 892 φορές

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.