Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2019 10:46

Η Ανδραβίδα αποχαιρετά τον Επιλοχία Πέτρο Αλεξανδρόπουλο – Η καρδιά του τον πρόδωσε Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η Ανδραβίδα αποχαιρετά σήμερα τον Επιλοχία της, τον 39χρονο Πέτρο Αλεξανδρόπουλο που υπηρετούσε στο Τμήμα Εκκαθάρισης Ναρκών Ξηράς (ΤΕΝΞ) και ο οποίος είχε ως χόμπι να καλλιεργεί φαρμακευτικά μανιτάρια.

Η καρδιά του τον πρόδωσε ενώ βρισκόταν με άδεια στο Κιλκίς, όπου και ήταν οι καλλιέργειες μανιταριών του. Ο Πέτρος, το χαμογελαστό παιδί ήταν αξιαγάπητος τόσο στην γενέτειρά του την Ανδραβίδα όσο και στην Αθήνα όπου υπηρετούσε το τελευταίο διάστημα. Δεκάδες συνάδελφοί του από τον Στρατό συγκλονίστηκαν από την είδηση του θανάτου του. Δεν μπορούν να πιστέψουν ότι έφυγε σε τόσο νεαρή ηλικία ο Πέτρος.

Ο επιλοχίας του ΤΕΝΞ  υπηρετούσε στη ΛΑΕΔ και βρισκόταν με άδεια στο Κιλκίς όπου και τον βρήκε ο θάνατος. Αφήνει πίσω του την αγαπημένη του σύζυγο Γεωργία και την ανήλικη κόρη τους.

Τα μανιτάρια το χόμπι του

Ο επιλοχίας Πέτρος Αλεξανδρόπουλος, καλλιεργούσε φαρμακευτικά μανιτάρια στο Κιλκίς και τα προσέφερε δωρεάν σε συναδέλφους του. Ήταν το μοναδικό και αγαπημένο χόμπι του.

Ξεκινώντας ερασιτεχνικά με τις οδηγίες σχετικών εγχειριδίων από το εξωτερικό, έστησε τη δική του σπιτική παραγωγή   Pleurotous. Πρώτη φαρμακευτική ποικιλία  που παρήγαγε αρχικά ήταν το σιτάκε (Shiitake-Lentinula Edodes) και ακολούθως το Ganoderma Lucidum.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα το απόγευμα στις 4 στην Ανδραβίδα.

 

Διαβάστηκε 1479 φορές