Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2019 10:23

Tραγικό τροχαίο δυστύχημα στην E. O. Πατρών-Πύργου Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Δύο νεκρούς, δύο σοβαρά τραυματίες και μία γυναίκα ελαφρύτερα τραυματισμένη ήταν ο τραγικός απολογισμός του δυστυχήματος σημειώθηκε χθες το μεσημέρι στο 14ο χιλιόμετρο της Νέας Εθνικής Οδού Πατρών-Πύργου, στο ύψος περίπου της διασταύρωσης με τη ΒΙΠΕ.

Σύμφωνα με την αστυνομία το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 39χρονος και στο οποίο επέβαινε ένας 42χρονος, συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο των δύο θυμάτων, του Νικ. Μουγγογιάννη και του Δημ. Ντενέση και στη συνέχεια με το αυτοκίνητο της 33χρονης.

Η Τροχαία Πατρών διεξάγει έρευνες για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας:

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών, σχηματίστηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα το οποίο έγινε χθες το μεσημέρι, στο 14,300 χιλιόμετρου της  Νέας Εθνικής Οδού Πατρών-Πύργου.

Ειδικότερα, 39χρονος οδηγώντας αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ένας 42χρονος, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 55χρονος με συνεπιβάτη έναν 34χρονο και στη συνέχεια συγκρούσθηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 33χρονη.

Η σύγκρουση των οχημάτων είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 55χρονου και του 34χρονου, τον σοβαρό τραυματισμό του 39χρονου και του 42χρονου, ενώ τραυματίσθηκε και η 33χρονη.

Για την διαχείριση του τόπου του Τροχαίου δυστυχήματος συνέδραμαν τους αστυνομικούς δυνάμεις Πυροσβεστικών Υπηρεσιών.

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών διενεργείται προανάκριση για την πλήρη διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου ατυχήματος.

Διαβάστηκε 786 φορές

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.