Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου 2019 09:28

Έτσι μαχαιρώθηκε ο 15χρονος μαθητής σε λύκειο της Αμαλιάδας – Ο καυγάς, η παρεξήγηση και οι μαρτυρίες! Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο 15χρονος μαθητής μαχαιρώθηκε στην πλάτη και στον αγκώνα μέσα στο σχολείο του. Όλα έγιναν σε Λύκειο της Αμαλιάδας κατά τη διάρκεια ενός διαλείμματος. Οι σκηνές που πάγωσαν τους συμμαθητές και τους καθηγητές του άτυχου παιδιού. Αποκαλυπτικές μαρτυρίες για τα όσα έγιναν. Ποια ήταν η αιτία της επίθεσης.

Ένας 15χρονος μαθητής μαχαιρώθηκε από 18χρονο το πρωί της Πέμπτης μέσα στο σχολείο του στην Αμαλιάδα. Το σοκαριστικό επεισόδιο σημειώθηκε στο 1ο Λύκειο της πόλης. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 15χρονος φέρει τραύματα στην πλάτη και στον αγκώνα. Διακομίστηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο που έφτασε στο σχολείο.

Στο σχολείο έσπευσαν και αστυνομικοί για τη διενέργεια έρευνας. Τους ειδοποίησε ο διευθυντής και έσπευσαν ταχύτατα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, το αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε κατά τη διάρκεια διαλείμματος. Δράστης φέρεται να είναι ένας 18χρονος, μαθητής μεγαλύτερης τάξης στο ίδιο σχολείο.

Τα δύο παιδιά τσακώθηκαν και ο καυγάς πήρε απρόβλεπτες διαστάσεις. Κάποια στιγμή ο 18χρονος έβγαλε ένα μαχαίρι και χτύπησε στην πλάτη και στον αγκώνα τον 15χρονο.

Το τραυματισμένο παιδί, σωριάστηκε αιμόφυρτο και στο σχολείο επικράτησε πανικός. Οι καθηγητές ειδοποίησαν τον διευθυντή και εκείνος με τη σειρά του, την αστυνομία.

Η επίθεση στον μαθητή έγινε λίγο μετά τις 10.30. Ο 18χρονος δράστης έφυγε από το σχολείο και αναζητείται από τους αστυνομικούς.

Πηγές μέσα από το σχολείο ανέφεραν στο newsit.gr, ότι ο καυγάς ξεκίνησε για μία κοπέλα. Η παρεξήγηση των δύο παιδιών, κατέληξε σε ένα άγριο καυγά. Ο 18χρονος βρισκόταν στο σχολείο του οπλισμένος.

Στο νοσοκομείο, οι γιατροί διαπίστωσαν πως δεν κινδυνεύει η ζωή του 15χρονου. Όσο για τον 18χρονο, συμμαθητές του ανέφεραν, ότι έχει το προφίλ του “νταή” στο σχολείο και δημιουργεί προβλήματα.

Διαβάστηκε 2132 φορές

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.