Τρίτη, 05 Νοεμβρίου 2019 11:35

Κυνηγός στον Έβρο: Με περικύκλωσαν 15 μετανάστες με καδρόνια και τσεκούρι Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Για εμπόλεμη κατάσταση έκανε λόγος κυνηγός του Δέλτα Έβρου κάνοντας σοβαρή καταγγελία στον ραδιοφωνικό σταθμό Maximum fm 93,6. «Φοβόμαστε μέσα στα σπίτια μας», τόνισε ο έμπειρος κυνηγός, εξιστορώντας στη συνέχεια το περιστατικό.

«Πήρα τα σκυλιά μου όπως κάνω κάθε μέρα και βγήκα βόλτα, ξαφνικά στα 500 με 600 μέτρα από την καλύβα μου, βρέθηκα περικυκλωμένος από 15 άτομα με παλούκια και τσεκούρι» είπε χαρακτηριστικά, και συνέχισε λέγοντας «φοβήθηκαν τα σκυλιά, δεν υπήρχε επιλογή, έστρεψα το όπλο κατά επάνω τους, δεν είχα επιλογή, ευτυχώς αποτραβήχτηκαν».

Αμέσως ο κυνηγός ανέκτησε την ψυχραιμία του και επικοινώνησε με τις Αρχές, καταγγέλλοντας το περιστατικό.

«Τους μετανάστες, τους ξέρουμε τόσα χρόνια τώρα, τους έχουμε βοηθήσει, τους ταΐσαμε, τους δώσαμε νερό, κοιμίσαμε ακόμα και τα μωρά τους όταν χρειάστηκε, όμως ήταν άνθρωποι άλλης πάστας, σου φιλούσαν τα χέρια, ζητούσαν βοήθεια και μπορούσες να διακρίνεις τον πόνο στα μάτια τους» , είπε ο κ. Γιώργος Αποστολόπουλος, δίνοντας έμφαση στα διαφορετικά χαρακτηριστικά των 15 που επιχείρησαν να του επιτεθούν.

Αναφορικά για το αν μπόρεσε μέσα από την εμπειρία του να καταλάβει την καταγωγή των 15, ο κυνηγός είπε:

«Δε μπορώ να ξέρω από που είναι, παλιά λέγανε ότι είναι Κούρδοι, εκείνοι όμως όπως είπα και νωρίτερα ήταν αλλιώς,  τώρα όλοι δηλώνουν Σύροι , δεν μπορώ να ξέρω την αλήθεια, αυτό που ξέρω είναι το ποιος είναι ο ταλαιπωρημένος και ποιος όχι. Δεν είναι οι φουκαράδες που ψάχνουν μια καλύτερη τύχη, τα μάτια τους γυαλίζουν».

«Δεν καταλαβαίνω τον λόγο που συμπεριφέρονται έτσι, γνωρίζουμε και μαθαίνουμε για τα περιστατικά που σημειώθηκαν τις τελευταίες μέρες στον Έβρο, με τις ενέδρες σε οδηγούς και κυνηγούς, εδώ στο Δέλτα όμως, δεν υπάρχει λόγος για τέτοιες συμπεριφορές, υπάρχουν εδώ άνθρωποι κυνηγοί από όλη τη χώρα που δεν έχουν έρθει αντιμέτωποι με τέτοιες καταστάσεις, κανείς δε μπορεί να πει με βεβαιότητα πως θα αντιδράσουν ψύχραιμα και δε θα πατήσουν τη σκανδάλη. Δε θέλει και πολύ να γίνει το κακό».

Πηγή: evrospress.gr
Διαβάστηκε 1264 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 05 Νοεμβρίου 2019 11:36

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.