Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2019 08:53

Μέθυσε, τσακώθηκε και πυροβόλησε... λάθος μαγαζί! Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Για καλή του τύχη, το κατάστημα ήταν κλειστό κι έτσι η ζημιά περιορίστηκε στην τζαμαρία

Ήταν τόσο θολωμένο από το αλκοόλ το μυαλό ενός 42χρονου που τα έτσουζε ως λίγο πριν από τις 7 το πρωί της Κυριακής σε ένα καφέ μπαρ στο κέντρο της Νέας Ιωνίας Βόλου, ώστε όταν διαπληκτίστηκε με τους θαμώνες του και θέλησε να εκδικηθεί, πυροβόλησε... λάθος μαγαζί!

Το απίστευτο επεισόδιο συνέβη λίγο μετά την αποχώρηση του εμφανώς μεθυσμένου πελάτη, ο οποίος όχι μόνο μπήκε στο αυτοκίνητό του για να οδηγήσει –ευτυχώς, χωρίς να προκαλέσει ατύχημα αλλά και πυροβόλησε μέσα από αυτό εν κινήσει με κυνηγετικό όπλο κατά του μαγαζιού από το οποίο νόμιζε πως είχε βγει!

Όμως, μέσα στο μεθύσι του, έβαλε στο σημάδι την… διπλανή καφετέρια και της έσπασε τον υαλοπίνακα. Για καλή του τύχη, το κατάστημα ήταν κλειστό κι έτσι η ζημιά περιορίστηκε στην τζαμαρία. Φυσικά, ο κρότος του πυροβολισμού έκανε τους θαμώνες του καφέ μπαρ να βγουν στον δρόμο και, όταν είδαν τον 42χρονο να φεύγει, τον κατήγγειλαν στην Αστυνομία.

Μετά από αναζητήσεις, εντοπίστηκε να κοιμάται μακαρίως στο σπίτι του, όπου συνελήφθη και κατασχέθηκαν φυσίγγια, ένα αεροβόλο όπλο και το επίμαχο κυνηγετικό όπλο με το οποίο πυροβόλησε. Όπως αποκαλύφθηκε, το είχε αγοράσει από έναν 73χρονο που επίσης συνελήφθη και οδηγήθηκε μαζί του στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου, καθώς κατηγορείται για την παράνομη μεταβίβαση, ενώ ο 42χρονος κατηγορείται για οπλοχρησία, διατάραξη κοινής ειρήνης και πρόκληση φθορών σε ξένη ιδιοκτησία.
Πηγή: protothema.gr
Διαβάστηκε 984 φορές

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.