Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2020 06:04

Καλαμάτα: Η μητέρα ζητάει πίσω το βρέφος που πέταξε στα σκουπίδια! Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Προσπάθεια να πάρει πίσω το νεογέννητο παιδί της, που πέταξε και εγκατέλειψε σε υπόγειο κάδο σκουπιδιών, κάνει η 24χρονη Γεωργιανή μέσω του δικηγόρου της. Η 24χρονη προφυλακίστηκε μετά από απόφαση Δικαστικού Συμβουλίου, με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως. Τώρα όμως δηλώνει μετανιωμένη και ζητάει να πάρει πίσω το παιδί της.

“Δεν ήξερα τι να κάνω. Δεν ήθελα να το σκοτώσω. Το άφησα εκεί για να το πάρει κάποιος. Θέλω να το μεγαλώσω εγώ. Θα δουλέψω. Δεν είχα τα λεφτά και το άφησα. Τώρα όμως θα βάλω όλη μου τη δύναμη για να το μεγαλώσω όπως πρέπει. Το θέλω πίσω” διαμηνύει η 24χρονη μητέρα μέσω του δικηγόρου της.
Αμέσως μετά από αυτά τα λόγια, η Γεωργιανή ξέσπασε σε κλάματα και είπε στον δικηγόρο της: “Δεν το πέταξα, το άφησα πάνω στον κάδο. Δεν ήξερα τι έκανα. Δεν μπορώ χωρίς το παιδί μου, το αγόρι μου”.

Το αγοράκι που γεννήθηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, βρίσκεται σήμερα στο Κέντρο βρεφών “Μητερα” στην Αθήνα και είναι υγιέστατο.

Στην απολογία της, η 24χρονη είχε ισχυριστεί ότι τη νύχτα της Τρίτης 17/12, προς ξημερώματα Τετάρτης 18/12, επέστρεψε με λεωφορείο του ΚΤΕΛ από Αθήνα, περνώντας από το σημείο και χωρίς να καταλάβει ακριβώς πώς το έκανε, άφησε τη χάρτινη σακούλα με το παιδί πάνω στον πέτρινο υπόγειο κάδο.

Επιμένει πως δεν το πέταξε μέσα στον κάδο, αλλά το άφησε για να το πάρει κάποιος. Για λίγη ώρα δε, παρακολουθούσε αν κάποιος θα περνούσε από το σημείο για να το πάρει.

Πηγή: newsit.gr
Διαβάστηκε 898 φορές

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.