Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου 2020 10:27

Πάτρα: Στον εισαγγελέα η μητέρα του νεκρού βρέφους-Τι λέει ο δικηγόρος της(video) Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σήμερα  αναμένεται να διενεργηθεί,  η ιατροδικαστική εξέταση στην σορό του βρέφους που βρέθηκε νεκρό το μεσημέρι της Τετάρτης, στην περιοχή της πλαζ, στην Αγυιά της Πάτρας. Επίσης μυστήριο παραμένει τι οδήγησε την νεαρή μητέρα του να εγκαταλείψει το παιδί της στην παραλία της Αγυάς.

Ερωτήματα υπάρχουν γιατί και πως έφυγε η μητέρα από το νοσοκομείο Αγ. Ανδρέας χωρίς να πάρει εξιτήριο.  Ένα ακόμη στοιχείο που συγκλονίζει είναι ότι  στους εννέα μήνες  που κυοφορούσε κανείς από τους οικείους της  δεν είχε αντιληφθεί την εγκυμοσύνη της.

Σήμερα επίσης θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα όπου  θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις για την πράξη της. 

Ο δικηγόρος της   Γιάννης Αποστολόπουλος  που ήρθε σε επαφή με την μητέρα μίλησε στην ΕΡΤ   επισημαίνοντας  ότι  η όλη υπόθεση κινείται  «πέρα από τα όρια του νου» και αναφέρθηκε σε ειδική διάταξη που λαμβάνει υπ όψη την σωματική και ψυχική διατάραξη  μια γυναίκας που μόλις έχει γεννήσει.  Υπογράμμισε ότι η μητέρα χρειάζεται ψυχολογική υποστήριξη  και διατύπωσε την πεποίθηση του  ότι όχι μόνο δεν έχει συνειδητοποίει τι της αποδίδεται  αλλά και τι  πράγματι έχει διαπράξει.

Το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, αναμένεται να δώσει απαντήσεις,  για τα αίτια θανάτου του βρέφους, αλλά και για το χρόνο που αυτός επήλθε.

Η μητέρα εντοπίστηκε στο σπίτι της από τις λιμενικές Αρχές και κρατείται στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Πατρών, όπου και ομολόγησε την πράξη της.

Με απόφαση του διοικητή της 6ης υγειονομικής περιφέρειας, έχει διαταχθεί η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, προκειμένου να διευκρινιστεί κάτω από ποιες συνθήκες έφυγε μία μητέρα από δημόσιο νοσοκομείο της Πάτρας, χωρίς να έχει πάρει εξιτήριο.

Ρεπορτάζ: Αθανασία Σταμοπούλου -ERT.GR

Διαβάστηκε 870 φορές

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.