Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου 2020 11:22

Φονικό στην Πάτρα: Ελεύθερος ο 40χρονος φανοποιός που πυροβόλησε και σκότωσε τον 41χρονο Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η ανακρίτρια είχε εκτιμήσει πως θα πρέπει να αφεθεί ελεύθερος, η εισαγγελέας είχε ζητήσει την προφυλάκισή του και έτσι την τελική απόφαση έλαβε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών

Ελεύθερος είναι ο 40χρονος φανοποιός που κατηγορείται για το φόνο του 41χρονου Κωνσταντίνου Δημόπουλου στο Νέο Σούλι, συμφωνα με απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών.

Σύμφωνα με τους όρουςπου του επιβλήθηκαν, την 1η και 16 κάθε μήνα θα πρέπει να εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα, ενώ το Συμβούλιο συντάχθηκε με την πρόταση του Ανακριτή.

Όλοι περίμεναν με αγωνία την συνεδρίαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών για το αν θα προφυλακιστεί ή όχι ο κατηγορούμενος, μετά τη διχογνωμία Εισαγγελέα και Ανακριτή.

Yπενθυμίζεται ότι την περασμένη Πέμπτη ο 40χρονος τέθηκε σε κατ' οίκον περιορισμό με απόφαση εισαγγελέα και ανακριτή αφού του ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Η ανακρίτρια εκτίμησε πως θα πρέπει να αφεθεί ελεύθερος, η εισαγγελέας ζήτησε την προφυλάκισή του και έτσι την τελική απόφαση έλαβε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών. Μέχρι τότε όμως, ο κατηγορούμενος βρισκόταν σε κατ' οίκον περιορισμό, ενώ του επεβλήθηκαν και άλλοι περιοριοριστικοί όροι.

«Ικανοποιήθηκε το περί δικαίου αίσθημα» λέει ο δικηγόρος του κατηγορούμενου

«Πρόκειται για μία απόφαση που μας ικανοποιεί. Ικανοποιεί όπως λέμε, «το περί δικαίου αίσθημα». Από εδώ και πέρα περιμένουμε να εκδοθεί το βούλευμα για την παραπομπή ή όχι σε δίκη» ανέφερε στο thebest.gr ο δικηγόρος του 40χρονου φανοποιού.
Διαβάστηκε 744 φορές