Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2020 12:52

Η συγκλονιστική ανάρτηση του ηθοποιού Δήμου Γιγαντάκη για τον 9χρονο που έπεσε θύμα bullying Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ορμώμενος από το συγκλονιστικό βίντεο με το εννιάχρονο αγόρι από την Αυστραλία, ο γνωστός ηθοποιός Δήμος Γιγαντάκης βρίσκει την ευκαιρία μέσω μιας συγκλονιστικής κατάθεση ψυχής να ευχαριστήσει όλους εκείνους που στάθηκαν και εξακολουθούν να στέκονται όλα αυτά τα χρόνια στο πλευρό του.

Ο αγαπημένος ηθοποιός έχει αναρτήσει στην σελίδα του στο Facebook το βίντεο που έχει γίνει viral, με τον 9χρονο να κλαίει σπαρακτικά για τα κακεντρεχή σχόλια που δέχεται καθημερινά από τους συμμαθητές του την στιγμή που λέει στην μητέρα του «Θέλω να πεθάνω τώρα αμέσως. Δώσε μου ένα μαχαίρι και θα το κάνω».

Αυτό το βίντεο στάθηκε αφορμή ώστε ο Έλληνας ηθοποιός Δήμος Γιγαντάκης, να μιλήσει ανοιχτά για το πως βίωσε ανάλογες περιστάσεις κατά την παιδική του ηλικία ενώ ξεσπά λέγοντας «Στην σημερινή εποχή δεν υπάρχουν άνθρωποι να στηρίξουν ένα παιδί σαν αυτό» και συνεχίζει «Ευχαριστώ και πάλι όλους αυτούς τους ανθρώπους που ήταν δίπλα μου, ιδίως στην παιδική μου ηλικία αλλά και σαν ενήλικας, που δεν επέτρεψαν ποτέ να ξεπεράσω τα όρια απόγνωσης όταν είχα να αντιμετωπίσω τέτοιου είδους καταστάσεις από την στάση του έξω κόσμου για την διαφορετικότητα μου και λυπάμαι που στην σημερινή εποχή δεν υπάρχουν άνθρωποι να στηρίξουν ένα παιδί σαν αυτό και δεν πιστεύω ότι είναι το μοναδικό που έχει αυτή την αντιμετώπιση. Και πάλι ευχαριστώ. Ξέρουν ποιοι είναι αυτοί».

Διαβάστηκε 1016 φορές

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.