Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2020 09:00

Πάτρα: Πέθανε ο 66χρονος Μανώλης Αγιομυργιαννάκης που νοσηλευόταν με κορονοϊό στο ΠΓΝΠ(ΝΕΟ) Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Νεότερη ενημέρωση

Ο Μανώλης Αγιομυργιαννάκης είναι ο 66χρονος που είναι το πρώτο θανατηφόρο κρούσμα κορωνοϊού στη χώρα.

Ο συνταξιούχος καθηγητής Μαθηματικών και περιφερειακός σύμβουλος Δυτικής Ελλάδας (Περιφερειακός Σύμβουλος Ηλείας) με τη Παράταξη «Δυτική Ελλάδα –Μπροστά» του Κώστα Σπηλιόπουλου, έχασε τη μάχη που έδινε από τις 2 Μαρτίου στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου.

Αρχικά ο 66χρονος εισήχθη στη Μονάδα Αρνητικής Πίεσης του ΠΓΝ Πατρών και διασωληνώθηκε στις 6 Μαρτίου 2020.

Το πρωί της 10ης Μαρτίου, ο ασθενής παρουσίασε σημαντική επιδείνωση, που εξελίχθηκε σε πολυοργανική ανεπάρκεια και κατέληξε, πάρα τις θεραπευτικές παρεμβάσεις που έγιναν, σήμερα, 12 Μαρτίου 2020 στις 03:15 τα ξημερώματα.

Ο 66χρονος ήταν ανάμεσα στους προσκυνητές που επέστρεψαν από τους Αγίους Τόπους και βρέθηκαν θετικοί στον νέο ιό.

Πρώτη ενημέρωση

Τα ξημερώματα της Πέμπτης (σήμερα) έχασε τη μάχη που έδινε για να κρατηθεί στη ζωή το πρώτο διαπιστωμένο κρούσμα κορωνοίου στη χώρα μας το οποίο είχε μεταφερθεί από την Αμαλιάδα στο νοσοκομείο του Ρίου όπου και διεγνώσθη ότι πάσχει από τη νόσο.

Ο άτυχος 66χρονος εμφάνισε τα πρώτα συμπτώματα λίγες ημέρες αφότου επέστρεψε με γκρουπ από τους Αγίους Τόπους, όπου είχε μεταβεί για να προσκυνήσει.

Η κατάσταση της υγείας του παρουσίασε σοβαρές επιπλοκές με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί σε θάλαμο με αρνητική πίεση και διασωληνωμένος . Ωστόσο λόγω του ότι έπασχε και από υποκείμενα νοσήματα δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή

Διαβάστηκε 683 φορές

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.