Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 31 Μαρτίου 2020 08:42

Στέλνουν αστυνομικούς στις τράπεζες λόγω συνωστισμού! Η εντολή της ΓΑΔΑ Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Οι εικόνες με τους ηλικιωμένους τον έναν πάνω στον άλλο έξω από τις τράπεζες, με μάσκες και γάντια μεν αλλά χωρίς τις αποστάσεις ασφαλείας, φέρνουν νέα… μέτρα. Η εντολή δόθηκε ήδη και οι διευθυντές είναι «υπεύθυνοι» για την τήρηση των αποστάσεων και θα κρίνουν πότε να καλέσουν την αστυνομία.

Άνθρωποι ηλικιωμένοι στην πλειοψηφία τους, άνθρωποι που δεν έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν τις ηλεκτρονικές συναλλαγές στις τράπεζες, άνθρωποι που δεν έχουν κανέναν να τους βοηθήσει σ’ αυτό, αναγκάζονται να πηγαίνουν, παρά την απαγόρευση κυκλοφορίας, στις τράπεζες.

Σήμερα (31.03.2020) τελευταία μέρα του μήνα, πολλοί είτε ήθελαν να πληρώσουν υποχρεώσεις είτε ήθελαν να πάρουν τη σύνταξή τους. Μαζεύτηκαν από νωρίς το πρωί έξω από τις τράπεζες και περίμεναν στην ουρά να μπουν μέσα. Μόνο που σε κάποιες περιπτώσεις, όπως σε υποκατάστημα τράπεζας στον Πειραιά, όσοι περίμεναν στην ουρά στην κράτησαν τις αποφάσεις ασφαλείας του 1,5 (και πλέον) μέτρου.

Ήταν ο ένας πάνω στον άλλο, σε απόσταση αναπνοής, κυριολεκτικά, χωρίς να λογαριάζουν τις οδηγίες των ειδικών για αποστάσεις ώστε να μην μεταδοθεί ο κορονοϊός.

Μοιραία έγινε αντιληπτό πως κάτι πρέπει να γίνει. Έπρεπε να έχει γίνει ήδη, δηλαδή, γιατί οι εικόνες μεγάλων ανθρώπων να θέλουν, ειδικά στο τέλος του μήνα να εξυπηρετηθούν στις τράπεζες, δεν είναι πρωτοφανής. Αλλά στις μέρες του κορονοϊού έχει άλλη «βαρύτητα».

Οι ουρές στον Πειραιά…  

Και οι ουρές στην Καλλιθέα

Διαβάστηκε 680 φορές