Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2020 08:39

Μικρή Μαρκέλλα: Εξιχνιάστηκε η αρπαγή της – Η 33χρονη της έδωσε ναρκωτικά σε ρόφημα

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η 33χρονη γυναίκα που κούρεψε τα μαλλιά της γουλί για να μην εντοπιστεί αλλά βρέθηκε χθες στην παραλία της Κατερίνης είναι η «κοκκινομάλλα γυναίκα» που άρπαξε την περασμένη Πέμπτη τη μικρή Μαρκέλλα. Η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας.

Αν και το γιατί η 33χρονη γυναίκα έφτασε στο σημείο να αρπάξει τη μικρή Μαρκέλλα, έξω από το σχολείο της στην Κάτω Τούμπα την περασμένη Πέμπτη, παραμένει μυστήριο, η αστυνομία ανακοίνωσε ότι συνέλαβε τη νεαρή γυναίκα και για την απαγωγή του 10χρονου κοριτσιού.

Η 33χρονη, που κούρεψε τα μαλλιά της γουλί για να μην αναγνωρίζεται και να αποφύγει τη σύλληψη, βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (17.06.2020) να κρύβεται στην παραλία της Κατερίνης. Ο μήτος άρχισε να ξετυλίγεται. Αρχικά, στην κατοχή της βρέθηκαν ναρκωτικά. Έτσι η αστυνομία την “κράτησε”. Και λίγες ώρες μετά την πρώτη σύλληψη, ήρθε κι εκείνη για την αρπαγή της Μαρκέλλας. Του παιδιού των άλλοτε γειτόνων και φίλων της.

Το κίνητρό της παραμένει άγνωστο. Η ίδια, που βρίσκεται από χθες το μεσημέρι στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, δεν έχει μιλήσει. Δεν έχει αποκαλύψει τίποτα. Τα αποκαλύπτει όμως η ανακοίνωση της αστυνομίας. Πως η 33χρονη νάρκωσε τη Μαρκέλλα με ένα ρόφημα και την κρατούσε σε διαμέρισμα στην Καλαμαριά, κοντά στο σημείο όπου βρέθηκε το κοριτσάκι το πρωί του Σαββάτου.

Από τις έρευνες που έγιναν μετά τον εντοπισμό και τη σύλληψή της, βρέθηκαν τα ρούχα που φορούσε την ημέρα που άρπαξε τη Μαρκέλλα από το σχολείο της.

Έτσι νάρκωσε τη Μαρκέλλα

Ήταν μεσημέρι της Πέμπτης, 11 Ιουνίου, λίγο αφού η μικρή Μαρκέλλα είχε σχολάσει και ξεκινούσε για το σπίτι της, μαζί με έναν συμμαθητή της. Η 33χρονη πλησίασε το παιδί και το έπεισε να την ακολουθήσει σε διαμέρισμα στην περιοχή της Καλαμαριάς. Εκεί, μεταξύ άλλων όπως αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας, έδωσε στη 10χρονη ναρκωτικά, αναμειγνύοντας τα σε ρόφημα!

Όταν το μεσημέρι της Τετάρτης (17.06.2020) τη βρήκαν στην Κατερίνη και έγινε έρευνα, στην κατοχή της βρέθηκαν ναρκωτικά δισκία και συνελήφθη. Σύμφωνα με την αστυνομία, πέρα από τις αλλαγές στο παρουσιαστικό της (σ.σ. είχε κουρευτεί γουλί), η 33χρονη είχε πάρει κι άλλα μέτρα κάλυψης και απόκρυψης των μετακινήσεών της. 

Από την έρευνα που έγινε στο διαμέρισμα στην περιοχή της Καλαμαριάς, όπου κράτησε για σχεδόν 44 ώρες τη Μαρκέλλα αλλά και σε κάδο σκουπιδιών όπου θέλησε να πετάξει τα ενοχοποιητικά στοιχεία, βρέθηκαν τα ρούχα που φορούσε την ημέρα που πήρε αλλά και την ημέρα που άφησε το 10χρονο κοριτσάκι.

Την υπόθεση χειρίστηκε το Τμήμα Ασφαλείας Τούμπας-Τριανδρίας, από κοινού με το Τμήμα Αναζητήσεων και την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Διαβάστηκε 1262 φορές

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.