Τρίτη, 23 Ιουνίου 2020 09:03

Γονέας ξυλοκόπησε συμμαθητή του 12χρονου γιου του - Καταγγελίες για ρατσιστική επίθεση Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σε βίντεο φαίνεται ο 12χρονος μαθητής, Αλβανικής καταγωγής, στο έδαφος, να δέχεται επίθεση από  τον πατέρα του συμμαθητή του - Τι δηλώνει ο 12χρονος και ο πατέρας του  

Θύμα ξυλοδαρμού από πατέρα συμμαθητή του έπεσε ένα 12χρονο παιδί στο Περιστέρι, με την οικογένεια του να κάνει λόγο για επίθεση ρατσιστικού χαρακτήρα.

Σε βίντεο φαίνεται ο 12χρονος μαθητής, Αλβανικής καταγωγής, στο έδαφος, να δέχεται επίθεση από έναν άντρα.

Ο 12χρονος μαθητής ακούγεται να λέει… «αρχίζει και με βαράει», για να πάρει την απάντηση από τον άντρα που τον έχει ρίξει στο έδαφος και είναι ο πατέρας του συμμαθητή του με τον οποίο είχαν μαλώσει, «σε βαράει ρε; Είσαι σίγουρος; Έχεις μάρτυρα εδώ ότι σε βάρεσε ο...; Σήκω πάνω ρε».

Όπως εξήγησε ο 12χρονος μιλώντας στον ΑΝΤ1, «Κάναμε βόλτες με τα ποδήλατα και σταματήσαμε εδώ. Αφήσαμε τα ποδήλατα και καθίσαμε στα σκαλοπάτια. Μετά ήρθε ένα παιδί και άρχισε να με βρίζει και το ίδιο έκανα κι εγώ». Όπως είπε, στη συνέχεια το παιδί τον χτύπησε και ήρθε μετά και ο πατέρας και τον χτύπησε, με αποτέλεσμα να πάθει θλάση στον αυχένα.

Η οικογένεια του μαθητή της ΣΤ' Δημοτικού, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN, καταγγέλλει επίθεση ρατσιστικού χαρακτήρα και ζητεί την τιμωρία του πατέρα, που κατηγορείται ότι έδειρε τον 12χρονο μαθητή από την Αλβανία.

Γονέας ξυλοκόπησε συμμαθητή του 12χρονου γιου του - Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων 22/6/2020 | OPEN TV

«Έρχεται με τσαμπουκά και μου χώνει μπουκέτο. Μετά τον ρίχνω κάτω και έρχεται ο μπαμπάς του. Ο μπαμπάς του με σπρώχνει και φεύγει ο γιος του. Και μετά με πιάνει από τα μαλλιά και μου χτυπάει το κεφάλι στο έδαφος», καταγγέλλει ο 12χρονος μαθητής.

Ο 12χρονος με τον συμμαθητή του έχουν συχνά διαφορές ακόμη και μέσα στο σχολείο. Το παιδί έχει γεννηθεί στην Ελλάδα, όπου ζουν εδώ και 30 χρόνια οι γονείς του, οι οποίοι προέρχονται από την Αλβανία.

«Με βρίζει για τη χώρα μου και ο μπαμπάς του μία φορά μου φώναξε επειδή είχαμε ξανά τσακωθεί και αυτή τη φορά με έπιασε απ’ τα μαλλιά», λέει ο 12χρονος μαθητής.

«Το παιδί αυτό λέει στους συμμαθητές του "μην κάνετε παρέα τον Κ… , του Αλβανού, τον βρίζει, από την Αλβανία», καταγγέλλει στο OPEN ο πατέρας του 12χρονου.

Μετά την επίθεση ο μικρός μαθητής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων, όπου διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί θλάση στον αυχένα. Στο κολάρο που φοράει έχει γράψει τα λόγια που ισχυρίζεται ότι του είπε ο πατέρας του συμμαθητή του. Μάλιστα, οι γονείς του 12χρονου έχουν προσφύγει στη Δικαιοσύνη και τονίζουν ότι ανησυχούν - μετά και το συγκεκριμένο περιστατικό - γι' αυτό και σκέφτονται ακόμη και το ενδεχόμενο το παιδί τους να αλλάξει σχολείο.

Ειδήσεις σήμερα:

Συνομιλία Μιωνή-Παππά: Χωρίς απάντηση οι αποκαλύψεις για μεθόδους παρακράτους επί ΣΥΡΙΖΑ

Συγκινεί η Φώφη Γεννηματά: «Στα 22 μου είπαν ότι έχω λίγες πιθανότητες να γίνω μητέρα»

Σοκ από την αυτοκτονία του πρώην συντρόφου της Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ: Βούτηξε από 27ο όροφο κτηρίου
Διαβάστηκε 946 φορές

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.