Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2020 08:30

Ρόδος: Βρέθηκε δουλειά για τη μητέρα της 9χρονης που λιποθύμησε από την πείνα σε φούρνο! Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Νέο ξεκίνημα στη ζωή της μητέρας, που βρέθηκε στο επίκεντρο μετά την κατάρρευση του παιδιού της από την πείνα. Η παρέμβαση που έγινε και η δουλειά που θα της επιτρέπει να βρίσκεται κοντά στα παιδιά της…

Η Ρόδος αγκάλιασε τη μητέρα μετά τη λιποθυμία της 9χρονης κόρης της, σε φούρνο. Η δουλειά που βρέθηκε με παρέμβαση του Γιώργου Σταμάτη, της επιτρέπει πλέον να κάνει αισιόδοξες σκέψεις, μετά από καιρό…

Η μητέρα της 9χρονης στη Ρόδο ήταν εποχική υπάλληλος και το ξενοδοχείο όπου δούλευε πέρυσι, δεν έχει ανοίξει ακόμα. Η λιποθυμία του παιδιού της σε φούρνο, έφερε στο επίκεντρο, με τον πιο τραγικό τρόπο, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η οικογένεια.

Μια οικογένεια μονογονεϊκή με δύο παιδιά, τα έφερνε εξαιρετικά δύσκολα πέρα, όπως και η ίδια περιέγραψε, με ένα νοίκι και τις υποχρεώσεις να τρέχουν, αλλά και δύο μικρά παιδιά με συνεχείς ανάγκες. Η ιστορία της ήρθε στο φως με τη λιποθυμία της 9χρονης κόρης της από την πείνα, ενώ περίμεναν μαζί στην ουρά έξω από φούρνο για να πάρουν ψωμί.

Το ζήτημα της εργασίας πάντως φαίνεται ότι λύθηκε καθώς και με παρέμβαση του ΓΓ Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γιώργου Σταμάτη βρέθηκε εργασία στην μητέρα της 9χρονης και μάλιστα με τηλεργασία για να μπορεί να βρίσκεται στο πλευρό των δύο ανήλικων παιδιών της.

«Έπρεπε να λιποθυμήσω για να γίνει κάτι;» φέρεται να είναι το κοριτσάκι στη μητέρα του, όπως αποκάλυψε εκείνη μιλώντας το πρωί της Πέμπτης (25.06.2020) στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα στον ΑΝΤ1.

Click4more Μητέρα 9χρονης που λιποθύμησε από πείνα:”Το κοριτσάκι μου ζητάει να φάει και λέω περίμενε τα 533 ευρώ”

Η μητέρα του 9χρονου κοριτσιού δεν μπορούσε να κρύψει την αγανάκτησή της. Ήταν έκδηλη στη φωνή και στα λόγια της. Όπως είπε, ενώ πέρυσι με τον μισθό των 1.000 ευρώ μπορούσε να ζήσει τα δυο παιδιά της «πλουσιοπάροχα», τώρα παίρνει το επίδομα για τα παιδιά που 168 ευρώ για δυο μήνες, καθώς μετά τη δίμηνη παράταση  τελείωσε και το επίδομα ανεργίας.

«Δεν έχω δουλειά. Η Ρόδος είναι μια νεκρή πόλη. Από εδώ και πέρα πολλά παιδάκια θα λιποθυμήσουν, όχι μόνο το δικό μου», είπε η μητέρα του 9χρονου κοριτσιού. Όπως σημείωσε, «όταν πληρώνομαι φροντίζω να γεμίζω τα ντουλάπια μου. Κάποια στιγμή όμως αυτά τελειώνουν. Τώρα θα τρώμε πέτρες».

Η μητέρα του κοριτσιού αναφέρθηκε και σε όσους την εγκάλεσαν γιατί δεν παίρνει τρόφιμα από το κοινωνικό παντοπωλείο. «Είχα ένα τηλεφώνημα, γιατί δεν παίρνω τρόφιμα από το κοινωνικό παντοπωλείο. Το κοινωνικό παντοπωλείο είναι μια φορά το μήνα. Περίμενα να δουλέψω και δεν είχα ανάγκη το κοινωνικό παντοπωλείο» είπε.

Διαβάστηκε 1215 φορές