Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 25 Αυγούστου 2020 07:39

Επανέρχεται από σήμερα η ενημέρωση από Τσιόδρα-Χαρδαλιά Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Προς το παρόν, πάντως, η τακτική ενημέρωση για τον νέο κορωνοϊό θα γίνεται δύο φορές την εβδομάδα.

Κάθε Τρίτη και Παρασκευή στις 18:00 μ.μ. οι κ.κ. Τσιόδρας, Χαρδαλιάς και Κοντοζαμάνης θα παρουσιάζουν όλα τα νεότερα για την πορεία της επιδημίας στη χώρα μας. Να σημειωθεί ότι όταν ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας απουσιάζει, όπως αυτή την εβδομάδα, θα τον αντικαθιστά ο κ. Γκίκας Μαγιορκίνης.

Η δισεβδομαδιαία ενημέρωση παρουσία του κ. Τσιόδρα κρίθηκε επιβεβλημένη αφού κατά το πρώτο κύμα της πανδημίας στη χώρα μας ο διακεκριμένος καθηγητής με την απλότητα του λόγου αλλά και το επιστημονικό του κύρος πέτυχε να κατανοήσουν οι πολίτες τη σοβαρότητα της κατάστασης και να τηρήσουν τα σκληρά και πρωτόγνωρα μέτρα ελήφθησαν τότε.

Μετά τη θερινή χαλάρωση που δυστυχώς εκτίναξε και τον αριθμό των κρουσμάτων του κορωνοϊού στη χώρα μας, εκτιμάται ότι η επαναφορά του κ. Τσιόδρα στην καθημερινότητα μας θα ενισχύσει την προσπάθεια για την εκ νέου χαλιναγώγηση της επιδημίας. Εξάλλου, ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας και επικεφαλής της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, κατάφερε ήδη μια φορά με τον τεκμηριωμένο λόγο και την απλότητά του να ενώσει όλους τους Έλληνες, ανεξαρτήτως ηλικίας, χωρίς να σπέρνει τον πανικό αλλά παραθέτοντας τα γεγονότα ως έχουν.

Και τώρα ο στόχος είναι να αποκτήσουν οι πολίτες την ακριβή εικόνα της κατάστασης και να πεισθούν ότι, όπως και κατά το πρώτο κύμα, η ατομική υπευθυνότητα είναι αυτή που μπορεί να αποτρέψει τα χειρότερα και να ανακόψει τις απώλειες ανθρώπινων ζωών.

Διαβάστηκε 625 φορές