Δευτέρα, 09 Νοεμβρίου 2020 11:24

Τηλεδιάσκεψη Μητσοτάκη για την πανδημία – «Θα προστατεύσουμε το αγαθό της δημόσιας υγείας» δηλώνει ο εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτήν την ώρα η τηλεδιάσκεψη του πρωθυπουργού με τους επιδημιολόγους για την πορεία της πανδημίας κια την εφαρμογή του lockdown. Σαρωτικούς ελέγχους πραγματοποιεί η Ελληνική Αστυνομία για την εφαρμογή των μέτρων κατά της πανδημίας. Το Σάββατο διενεργήθηκαν περίπου 56.000 έλεγχοι σε όλη την Επικράτεια, καταγράφηκαν 585 παραβάσεις για άσκοπη μετακίνηση και περίπου 600 για μη χρήση μάσκας.
Ως προς το κάλεσμα σε συγκεντρώσεις που απευθύνουν οργανώσεις για την Επέτειο του Πολυτεχνείου, παρά την σχετική απαγόρευση, ο εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ Θεόδωρος Χρονόπουλος τόνισε στο Πρώτο Πρόγραμμα ότι θα προστατευθεί το αγαθό της δημόσιας υγείας. Σε κάθε περίπτωση θα είμαστε σε συνεργασία και με τις οργανώσεις αυτές και με τις Εισαγγελικές Αρχές, τόνισε ο κ. Χρονόπουλος.
Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος η συντριπτική πλειοψηφία ανταποκρίθηκε. Υπήρξαν μεμονωμένες αντιδράσεις όπως χθες στο Σύνταγμα, 14 συμπολίτες δεν διέθεταν άδεια μετακίνησης και δεν φορούσαν μάσκες και σχηματίστηκε δικογραφία.

Διαβάστηκε 541 φορές

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.