Πέμπτη, 07 Ιανουαρίου 2021 08:37

Καπιτώλιο: Η στιγμή της εισβολής και οι εικόνες που λάβωσαν την δημοκρατία (video) Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Γυρίζοντας λίγο πίσω τον χρόνο και μέσα από ένα συγκλονιστικό βίντεο δείτε όλα όσα έγιναν μέσα στο Καπιτώλιο, το ναό της δημοκρατίας των ΗΠΑ. Η εισβολή, ο πυροβολισμός, η πολιορκία, οι βανδαλισμοί. Συγκλονιστικές εικόνες από τις στιγμές που συνέβαιναν όλα.

Αν ένας άνθρωπος ξυπνούσε σήμερα από βαθύ κώμα και δεν γνώριζε τι έχει συμβεί στον κόσμο, εκτός από το σοκ που θα πάθαινε όταν θα μάθαινε ότι έχουμε πανδημία, θα ενημερωνόταν και για τα πρωτοφανή γεγονότα με την εισβολή στο Καπιτώλιο από εξαγριωμένους οπαδούς του Ντόναλντ Τραμπ

Και αν ήθελε να μάθει σε λίγα λεπτά όλα όσα έγιναν κατά την διάρκεια της χθεσινής νύχτας θα αρκούσε να δει το βίντεο του βρετανικού τηλεοπτικού δικτύου itv το οποίο θα έπρεπε να διδάσκεται στις σχολές δημοσιογραφίας. 

Μέσα σε 7 λεπτά ο ανταποκριτής του καναλιού στην Ουάσινγκτον, Ρόμπερτ Μουρ, περιέγραψε τα δραματικά γεγονότα από την εισβολή στο Καπιτώλιο και μετά. Μπήκε μαζί με τους διαδηλωτές στο Καπιτώλιο και λεπτό προς λεπτό περιέγραφε την πορεία των γεγονότων. Οι εικόνες και η περιγραφή τους είναι πραγματικά συγκλονιστικές.

Advertisement

Δείτε το βίντεο 

 

Από την χθεσινή εισβολή ξεχώρισαν και άλλα στιγμιότυπα που θα μείνουν στην ιστορία. Όπως αυτό του απόλυτου τρόμου μέσα στην ολομέλεια με όσους βρίσκονταν μέσα να έχουν ταμπουρωθεί κάτω από τα καθίσματα.

Όπως και οι κρεμάλες που στήθηκαν έξω από το Καπιτώλιο

Και τα πρώτα πλάνα από την εισβολή τα οποία πραγματικά έκαναν εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να μην πιστεύουν στα μάτια τους.

Διαβάστηκε 812 φορές

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.