Πέμπτη, 07 Ιανουαρίου 2021 10:33

Υπουργείο Παιδείας για το άνοιγμα των σχολείων: Ο προγραμματισμός ισχύει ως έχει Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τα σχολεία ανοίγουν… αύριο (08.01.2021) και ο προγραμματισμός για την επιστροφή των μαθητών δημοτικών και νηπιαγωγείων συνεχίζεται κανονικά. Αυτό διαμηνύουν, μέσω του newsit.gr, πηγές του υπουργείου Παιδείας για τα σχολεία.

Οι διευκρινίσεις του υπουργείου Παιδείας έρχονται λίγη ώρα αφού η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη δήλωσε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ ότι το αν θα ανοίξουν τα σχολεία τη Δευτέρα (11.01.2021) θα το αποφασίσει η Επιτροπή των ειδικών με βάση τα επιδημιολογικά στοιχεία. Το ίδιο δήλωσε, επίσης στον ΣΚΑΙ αλλά στην τηλεόραση, ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας.

Από το υπουργείο Παιδείας ανέφεραν ότι ο προγραμματισμός για το άνοιγμα των σχολείων, συνεχίζεται κανονικά. Αύριο Παρασκευή (08.01.2021) οι μαθητές επιστρέφουν στο σχολείο, αλλά διαδικτυακά μέσω τηλεκπαίδευσης.

Από εκεί και πέρα, σημειώνουν, ο προγραμματισμός του υπουργείου για να επιστρέψουν οι μαθητές από Δευτέρα στα δημοτικά και τα νηπιαγωγεία, συνεχίζεται ως έχει από τη στιγμή που η κυβέρνηση έχει ανακοινώσει ότι τα σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης θα ανοίξουν στις 11 Ιανουαρίου.

Διαβάστηκε 733 φορές

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.