Δευτέρα, 17 Μαΐου 2021 16:06

Δέσμευση Αντιπροέδρου ΕΛΓΑ από την Τρίπολη για τις καταστροφές στις καλλιέργειες από τον παγετό της 10ης Απριλίου: «Οι παραγωγοί θα αποζημιωθούν μέχρι το τελευταίο ευρώ» (Βιντεο) Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Συνάντηση στο πλαίσιο της περιοδείας του κλιμακίου του ΕΛΓΑ στην Αρκαδία ύστερα από τον παγετό της 9ης-10ης Απριλίου που προκάλεσε μεγάλες καταστροφές στις καλλιέργειες από την Πελοπόννησο μέχρι την Μακεδονία, είχε τη Δευτέρα 17 Μαΐου στην Τρίπολη ο Αντιπρόεδρος του ΕΛΓΑ με τον Δήμαρχο Τρίπολης, παραγωγούς, καθώς και Προέδρους Τ.Κ. του Δήμου Τρίπολης. 
«Η ζημιά που έχει γίνει στις δενδρώδεις παραγωγές της περιοχής μας είναι μεγάλη» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Τζιούμης και ύστερα πρόσθεσε πως υπήρξε μια διαφωνία για το μήλο είδη.
Δέσμευση του αντιπροέδρου του ΕΛΓΑ είναι ότι «Θα γίνει σε σύντομο χρονικό διάστημα, αντικειμενική εκτίμηση της ζημιάς και πλήρης αποζημίωση για όλες τις καλλιέργειες». «Οι παραγωγοί θα αποζημιωθούν μέχρι το τελευταίο ευρώ» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Δούκας.
Κλείνοντας, ο κ. Δούκας σημείωσε πως «Η μέριμνα μας είναι να επιβιώσει ο Έλληνας παραγωγός, να ξανά επενδύσει. Η κτηνοτροφική παραγωγή αποτελούν τον κύριο πυλώνα της οικονομίας».
Δείτε το σχετικό βιντεο:
Διαβάστηκε 732 φορές

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.