Παρασκευή, 09 Μαρτίου 2018 19:42

Οι παλικαράδες….Μας βούλωσαν τo μάτι…αλλά ποτέ δεν θα μας βουλώσουν το στόμα Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Παλικαράδες ο κύριος Οικονόμου και κύριος Πιτσάκης αφού και οι δύο μαζί γρονθοκόπησαν τον τεχνικό του τηλεοπτικό σταθμού super και ξώφαλτσα τον πρόεδρο του δείχνοντας τις Δημοκρατικές τους ευαισθησίες αλλά και την έννοια του πολιτισμού.

Ειδικά ο κύριος Οικονόμου μιας και είναι και πρόεδρος ακόμα στην αντίστοιχη θέση πολιτισμού και κοινωνικής πολιτικής του Δήμου Κορινθίων.

Βέβαια θα πρέπει να αισθανόμαστε τυχεροί διότι ο κύριος οικονόμου σε δημοσιογράφο τοπικού τηλεοπτικού σταθμού τον κύριο Γ.Γ είχε πει σταματώντας τον το προηγούμενο Σάββατο όπως τουλάχιστον λένε οι πληροφορίες μας και όπως ισχυρίστηκε ο ίδιος ότι του είπε έχε ανυπέρβλητη επιθυμία Σε…..τητος με αυτόν και την οικογένεια του μέχρι σημείου που δεν κρατιέται ο άνθρωπος και που τελικά σωστά έπραξε ο συνάδελφος για να μην κυκλοφοράμε όλοι με τσίγκινα στην Κόρινθο πια γιατί εκτός από παλικαρά μας κάνει και τον Γ@@@...

Ο άλλος ο παλικαράς ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου φώναξε για περγαμότο στο γραφείο του στο Επιμελητήριο  άλλον συνάδελφο ιδιοκτήτη ιστοσελίδας από το Κιάτο και όπως κατήγγειλε ο ίδιος ο Δημοσιογράφος δημόσια κάθε άλλο παρά τρατάρισμα με σιροπιαστό του επιφύλαξαν στο γραφείο.

Ας ισχυρίζεται ο Μπίτζιος ότι αυτός έβαλε το γλυκό από το βάζο και το σερβίρισε.(Καλά ρε Φρίμη το νερό ήταν με ένα παγάκι ή με δύο);;

 

Επειδή Κορίνθιοι τελικά σε λίγο θα μας σαπίζουν στο ξύλο στο δρόμο όταν τους θυμίζεις κάτι που δεν τους αρέσει.

Και να αναφέρω ένα υποθετικό παράδειγμα όπως ξέρετε Κορίνθιοι. Αν παράδειγμα στενό συγγενικό πρόσωπο ενός θεσμικού παράγοντα στην Κόρινθο δεν άφηνε πλειστηριασμό για πλειστηριασμό σε ακίνητα μέχρι και το 2012.Η δεν ξέρουμε αν είχε και έχει ο πατέρας του κανένα αντιστρές φανς να μαζεύει ακίνητα σε λίγους μήνες.

Δεν θα έπρεπε Κορίνθιοι όλοι μαζί να βοηθούσαμε για παράδειγμα και τον γιό του, γιατί όχι να γίνει ακόμα και Δήμαρχος;;; Ο γιος του επενδυτή.

Το παράδειγμα φυσικά το τελευταίο είναι υποθετικό για να μην παρεξηγηθούμε και το συνδέσουν και οι Κορίνθιοι διαβάζοντας το ανωτέρω άρθρο με τυχόν πρόσωπα που μπορεί να ταυτίζονται ή να φωτογραφίζονται με διπλανούς μας.

 Εμείς επιμένουμε ότι είναι υποθετικό.

 

Και κάτι τελευταίο για τον φερόμενο ως δημοσιογράφο πρώην εκδότη και φαντομά διαχειριστή ιστοσελίδων Γιάννη Λάμπρου. Αλήθεια Γιάννη πόσο φούσκωνες από υπερηφάνεια όταν τρώγανε οι πιτσιρικάδες εργαζόμενοι τεχνικοί της μπουνιές από τους παλικαράδες φίλους σου (που μαζί πίνεις κάθε βράδυ τα ουσίκια σου και διασφαλίζεις την διασκέδαση σου);;;;

 

Γράφει ο Θ.Κάππος.

 

Διαβάστηκε 4533 φορές

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.