Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2018 18:51

Περιμένοντας την εκτέλεση του εξώδικου από τον Πρόεδρο του Eπιμελητηρίου Π.Πιτσακη Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)



Όλα για τον Μπίτζιο (Φρίμη) «για το γραφείο του ρε γαμώτο» όπως το καταλαβαίνουμε εμείς οι αδιάβαστοι γίνεται η μάχη της εισόδου του Επιμελητηρίου.
Δεν μπορεί να έχει μόνο ο Κοροβίλος γραφείο (Διευθυντάρα της αναπτυξιακής και στενός συνεργάτης του προέδρου Παναγιώτη Πιτσάκη στην κάθαρση του Επιμελητηρίου) με τον μισθό πεινάς για να δικαιωθεί ο αγώνας του Ραψωματιώτη (με τις τρελές ιδέες) του Σπυλιωτακάρα (όλο του πέφτουν οι τόνοι)και του Πιτσάκη (του παλικαρά) πρέπει και ο Φρίμης να χει το γραφείο του διότι δεν μπορεί να αποδώσει στα σοβαρότατα καθήκοντα του που είναι η διάσωση και ανάπτυξη των επιχειρήσεων της Κορινθίας γι αυτό λοιπόν θα πρέπει να πάρει το γραφείο στην είσοδο του Επιμελητηρίου (πιθανόν να χρειαστεί να τοποθετήσει προς βοήθεια του και νεαρά γραμματέα) και από την άλλη για να πετύχει τον στόχο θα πρέπει να πάνε στην αποθήκη οι εκπρόσωποι 700 επιχειρήσεων και μελών του Επιμελητήριού.
Ένα μεγάλο μπράβο στον λαοπρόβλητο λέκτορα πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κορινθίων Π.Πιτσάκη και φυσικά τον υπεύθυνο ακούραστο εργαζόμενο για τις επιχειρήσεις της Κορινθίας Δ.Μπίτζιο (Φρίμη)Ιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου-καφέ στο Χιλιομόδι Κορινθίας. Με τον βοήθεια της Μαρίνας αφού κούνησε το μαντίλι ο Δημήτρης μπαίνει και πάλι στο παιχνίδι ο Παναγιώτης. Σιγά μην πάθουμε κάταγμα στο αυχενικό μας από την απότομη ώθηση που δίνεται στο επιμελητήριο και τις επιχειρήσεις της Κορινθίας
Θ.Κ

Διαβάστηκε 6408 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2018 19:03

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.