Παρασκευή, 11 Μαΐου 2018 17:44

Αυξητική η τάση στον καρκίνο Ήπατος-Παγκρέατος και Χοληφόρων (Βίντεο)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Αυξητική φαίνεται να είναι η τάση του καρκίνου Ήπατος-Παγκρέατος και Χοληφόρων. Η χειρουργική επέμβαση κρίνεται επιτακτική για την επιβίωση των ασθενών.

Ο συμπατριώτης μας, Σπύρος Δελής, μετεκπαιδεύτηκε  στον Τομέα της Χειρουργικής Ήπατος-Παγκρέατος και Μεταμοσχεύσεων στα Νοσοκομεία Jackson Memorial Hospital, Univ of Miami δίπλα στον Διεθνούς φήμης Καθ. Ανδρέα Τζάκη και Μemorial Sloan Kettering, New York. Συνεργάστηκε με τους διάσημους Καθηγητές Ανδρέα Τζάκη και Leslie Blumgart επί 3 έτη σε Ογκολογικά Χειρουργεία Ήπατος –Παγκρέατος και Μεταμοσχεύσεις Ήπατος–Νεφρών–Παγκρέατος και Εντέρου. Επιπλέον, είναι Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστήμιου Αθηνών και εργάζεται στη  Χειρουργική Κλινική του Κωνσταντοπούλειου Νοσοκομείου Νέας Ιωνίας «Αγία Όλγα», ως υπεύθυνος της Μονάδας Χειρουργικής Ήπατος–Παγκρέατος.

Ως ειδικός πάνω σε αυτό το θέμα, μέσα από διάφορες ημερίδες του, γνωστοποιεί και τονίζει ότι η χειρουργική επέμβαση κρίνεται απαραίτητη για την αντιμετώπιση και την επιβίωση από την ασθένεια αυτή και μαζί με εξειδικευμένο προσωπικό και σύγχρονες ιατρικές μεθόδους ενημερώνει τους πολίτες για τον καταλληλότερο τρόπο αντιμετώπισης.

Μετά από συνάντηση με τον κ. Δελή στη Γαστρεντερολογική Διημερίδα που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα στο Royal Olympic Hotel, ενημερωθήκαμε για τις καινούριες τάσεις στην αντιμετώπιση του καρκίνου Ήπατος και Παγκρέατος, καθώς και για την αυξητική τάση.

Πιο συγκεκριμένα, σε συνεργασία με το Ακτινολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου προσφέρει εναλλακτικές θεραπευτικές μεθόδους αντιμετώπισης των Ηπατικών Νεοπλασιών σε όσους δεν δύναται να χειρουργηθούν με τις μεθόδους RF ablation και TACE (Χημειοεμβολισμοί).

Τώρα, στις νέες επιταγές της τεχνολογικής εξέλιξης για τη σύγχρονη αντιμετώπιση των Ηπατικών Όγκων εφαρμόζει σε συνεργασία με έγκριτους Επεμβατικούς Ακτινολόγους τη Νέκρωση των Νεοπλασμάτων που δεν δύναται να υποβληθούν σε Ηπατεκτομή με τη χρήση Ραδιοσυχνοτήτων και Χημειοεμβολισμού καθώς και την προετοιμασία των ασθενών με Ηπατοκυτταρικό Καρκίνο που πρόκειται να υποβληθούν σε Μεταμόσχευση Ήπατος.

 

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστηκε 1454 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 11 Μαΐου 2018 17:47

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.