Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2018 18:53

Μόνο ο Μουρούτσος μιλάει μέσα από μία κάμερα και τα λέει … ευθέως!! (Βίντεο)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στο περιβόητο θέμα που έχει απασχολήσει τις τελευταίες μέρες την πόλη της Κορίνθου σχετικά με τα αναμνηστικά στυλό Mont Blanc από πλευράς του Δήμου Κορινθίων στους ακαδημαϊκούς της Σχολής Γονέων, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μουρούτσος.

Μάλιστα δήλωσε και το εξής απίθανο! Όταν ρωτήθηκε αν έχει σκοπό να αναφέρει το συγκεκριμένο θέμα και στο Δημοτικό Συμβούλιο Κορίνθου, ο ίδιος απάντησε πως … δεν υπάρχει λόγος να το κάνει εφόσον τα δηλώνει … ευθέως (!) σε μέσα ενημέρωσης και τα βλέπει όλος ο κόσμος!! Το θεωρεί μάλλον αχρείαστο να το θέσει και στο Δημοτικό Συμβούλιο;!

Φαίνεται πως για τον κ. Μουρούτσο μία κάμερα είναι πιο άμεσος και πιο ευθύς τρόπος να απευθυνθεί σε κάποιον από το να του το πει από κοντά!

Όσο για το γεγονός ότι ανταποκρίνεται σε οποιοδήποτε κάλεσμα για να πει δυο κουβέντες;;;!! Μάλλον είμαστε η εξαίρεση, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που δημόσια ο Ευθύμιος Κάππος τον έχει καλέσει στην εκπομπή «Η Πελοπόννησος ΣΗΜΕΡΑ» και δεν έχει παρευρεθεί ποτέ! Ωστόσο προς ενημέρωση στον κ. Μουρούτσο, πάντα θα υπάρχει μία κενή καρέκλα και θα τον περιμένει να τα πει … όπως μόνο αυτός ξέρει, ευθέως, από την κάμερα του Super αυτή τη φορά.

Διαβάστηκε 1582 φορές

Πολυμέσα