Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2019 13:25

Α. Πνευματικός: Υπογράφουμε συμβάσεις και συνεχίζουμε να υλοποιούμε έργα οδικού δικτύου Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε σήμερα το μεσημέρι (14.6.19), ο Δήμαρχος Κορινθίων Αλέξανδρος Πνευματικός αναφέρθηκε σε 3 μεγάλα έργα αποκατάστασης του οδικού δικτύου. 

3 μεγάλα έργα συνολικού προϋπολογισμού περίπου 3 εκ. ευρώ. τα οποία είναι στην διάθεση του Δήμου Κορινθίων από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και τα οποία αφορούν αποκαταστάσεις οδικού δικτύου μετά τις μεγάλες καταστροφές που δημιουργήθηκαν από την θεομηνία του «Ζορμπά».

Μάλιστα ο Δήμαρχος Κορινθίων υπέγραψε σήμερα Παρασκευή 14 Ιουνίου τις δύο από τις 3 συμβάσεις, ενώ η τρίτη σύμβαση θα υπογραφεί την Τετάρτη 19 Ιουνίου, όπου και θα έρθουν οι εγγυητικές επιστολές.

Ο κος Αλέξανδρος Πνευματικός, τόνισε ότι και οι 3 συμβάσεις έχουν την έγκριση του Ελεγκτικού Συμβουλίου και αυτό είναι η πιο περίτρανη δικαίωση και ταυτόχρονα απάντηση προς όλους τους συνδυασμούς οι οποίοι προεκλογικά συκοφάντησαν πολλάκις την Δημοτική Αρχή κατηγορώντας την μάλιστα ότι ζημίωσε τα ταμεία του Δήμου κατά 1 εκ. ευρώ.

Συγκεκριμένα, τόνισε πως μέχρι τις 31 Αυγούστου που θα έχει τα ηνία του Δήμου θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για το Δήμο Κορινθίων.

"Είμαστε αποφασισμένοι να δουλέψουμε μέρα νύχτα να γίνουνε όλες οι αποκαταστάσεις που έχουμε περιγράψει" 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: 

Διαβάστηκε 1328 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2019 13:41

Πολυμέσα