Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2019 16:07

24ωρη Πανκορινθιακή Πανεργατική Απεργία την ΤΡΙΤΗ 24 Σεπτεμβρίου Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Σας καλούμε να πάρετε μέρος στην 24ωρη Πανκορινθιακή Πανεργατική Απεργία την ΤΡΙΤΗ 24 Σεπτεμβρίου 2019, που κήρυξε το Εργατικό Κέντρο Κορίνθου με την υπ. Αριθμ. 18/17-9-19 ομόφωνη απόφαση του.

Συνάδελφοι δεν μπορούμε να αφήσουμε αυτό το νομοσχέδιο να περάσει , πρέπει άμεσα να αποσυρθούν όλες οι εργατοκτόνες διατάξεις που ουσιαστικά καταργούν την εθνική γενική συλλογική σύμβαση, προωθούν ειδικές οικονομικές ζώνες, τοπικά σύμφωνα απασχόλησης, καταργούν τις συλλογικές συμβάσεις, δίνουν το δικαίωμα στον εργοδότη με διάφορα τερτίπια να αποφύγει τα πρόστιμα, να μην κολλά ένσημα, να κάνει ομαδικές απολύσεις αφήνοντας απλήρωτους για δυο μήνες τους εργαζόμενους και ουσιαστικά να εξανδραποδίζει συναδέλφους και μετατρέπει σε σύγχρονους δούλους όχι μόνο εμάς αλλά και τα παιδιά μας.

 Με το ηλεκτρονικό μητρώο φακελώνει ουσιαστικά τον οργανωμένο αγώνα για καλύτερη ζωή και με την ηλεκτρονική ψηφοφορία καταλύει την δημοκρατία και τον διάλογο.

 Συνάδελφοι,

 Απεργούμε για να πάρουν πίσω τώρα όλα τα κατάπτυστα άρθρα που προσβάλουν βάναυσα όλον τον κόσμο του μόχθου.

Καλούμε όλα τα Σωματεία μέλη να πάρουν άμεσα απόφαση για τη συμμετοχή τους στην απεργία και να ενημερώσουν τους συναδέλφους όπου είναι δυνατόν με γενικές συνελεύσεις, αν υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα να επικοινωνήσουν άμεσα με τη  διοίκηση του Εργατικού Κέντρου.

 Εργαζόμενες, εργαζόμενοι

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ  24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΩΡΑ 10:30 π.μ.
Διαβάστηκε 268 φορές

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.