Τετάρτη, 06 Νοεμβρίου 2019 17:41

Νίκησε προβλήματα και Αιολικό η Κόρινθος 06 (βιντεο) Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στην άκρη άφησε τα οποία προβλήματα την ταλανίζουν η Κόρινθος 2006 η οποία πέτυχε την τρίτη της νίκη στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής, αποτέλεσμα που την φέρνει στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας του 7ου ομίλου. Όσον αφορά το παιχνίδι ο Αιολικός ήταν αυτός που ξεκίνησε καλύτερα το ματς και μόλις στο 2΄ είχε την πρώτη του καλή στιγμή με το σουτ του Κατσίκη να αποκρούεται από τον Αθανασόπουλο.

Η απάντηση από την ομάδα της Πελοποννήσου ήρθε λίγο αργότερα, με την κεφαλιά του Μαγγίνα να περνά δίπλα από το δοκάρι του τέρματος του Βρονταρά... Η ομάδα του Μπάμπη Πάτρα ήταν αυτή, η οποία με το πέρας της ώρας είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο ματς και στο 39΄ άνοιξε το σκορ, χάρη σε πλασέ του Κατσούκη. Από το σημείοε εκείνο και μέχρι το τέλος του α΄ μέρους δεν υπήρξε κάποια άλλη καλή στιγμή στο παιχνίδι...

Στο β΄ μέρος οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους, προκειμένου να φτάσουν στο 2-0, κάτι το οποίο και πέτυχαν στο 60΄με πλασέ του Ράπτη. Οκτώ λεπτά αργότερα, ο ίδιος παίκτης σημαντική ευκαιρία για το 3-0, καθώς παρότι βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα της ομάδας του Βορείου Αιγαίου γλίστρησε με συνέπεια να μην τελειώσει την φάση όπως θα ήθελε.

Διαβάστηκε 1250 φορές

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.