Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 06 Νοεμβρίου 2019 17:41

Νίκησε προβλήματα και Αιολικό η Κόρινθος 06 (βιντεο) Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στην άκρη άφησε τα οποία προβλήματα την ταλανίζουν η Κόρινθος 2006 η οποία πέτυχε την τρίτη της νίκη στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής, αποτέλεσμα που την φέρνει στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας του 7ου ομίλου. Όσον αφορά το παιχνίδι ο Αιολικός ήταν αυτός που ξεκίνησε καλύτερα το ματς και μόλις στο 2΄ είχε την πρώτη του καλή στιγμή με το σουτ του Κατσίκη να αποκρούεται από τον Αθανασόπουλο.

Η απάντηση από την ομάδα της Πελοποννήσου ήρθε λίγο αργότερα, με την κεφαλιά του Μαγγίνα να περνά δίπλα από το δοκάρι του τέρματος του Βρονταρά... Η ομάδα του Μπάμπη Πάτρα ήταν αυτή, η οποία με το πέρας της ώρας είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο ματς και στο 39΄ άνοιξε το σκορ, χάρη σε πλασέ του Κατσούκη. Από το σημείοε εκείνο και μέχρι το τέλος του α΄ μέρους δεν υπήρξε κάποια άλλη καλή στιγμή στο παιχνίδι...

Στο β΄ μέρος οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους, προκειμένου να φτάσουν στο 2-0, κάτι το οποίο και πέτυχαν στο 60΄με πλασέ του Ράπτη. Οκτώ λεπτά αργότερα, ο ίδιος παίκτης σημαντική ευκαιρία για το 3-0, καθώς παρότι βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα της ομάδας του Βορείου Αιγαίου γλίστρησε με συνέπεια να μην τελειώσει την φάση όπως θα ήθελε.

Διαβάστηκε 1261 φορές

Πολυμέσα