Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2020 15:26

Λαμπρόπουλος: "Ο κ. Γιαννακούρας πέφτει έξω για ακόμα μία φορά"- H απάντηση Λαμπρόπουλου σε κατηγορίες Γιαννακούρα περί άγνοιας και προχειρότητας έργων της Αρκαδίας (Βιντεο) Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Για "Προχειρότητα και άγνοια στο σχεδιασμό έργων" αλλά και πως "ο Αντιπερφερειάρχη Αρκαδίας Χρήστος Λαμπρόπουλος και ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας απένταξαν σημαντικό οδικό έργο για την Αρκαδία", έκανε λόγω σε ανακοίνωσή του ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας. Ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Χρήστος Λαμπρόπουλος, πήρε θέση σε όλα όσα ανέφερε ο κ. Γιαννακούρας λέγοντας πως "Πέφτει έξω για ακόμα μία φορά".
Στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου, τρία έργα στον οδικό άξονα της Αρκαδίας συζητήθηκαν και ψηφίστηκαν ομόφωνα από τους περιφερειακούς συμβούλους.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας σε συνέντευξη, μίλησε αναλυτικά για τα έργα και είπε πως δεν είχαν το πολιτικό σθένος ορισμένοι, ώστε να πάρουν θέση την ώρα της συνεδρίασης και να πουν "δεν το ψηφίζω", αντ' αυτού ψηφίστηκαν όλα τα έργα ομόφωνα.

Δείτε το σχετικό βιντεο:

Διαβάστηκε 1144 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2020 15:28

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.