Πέμπτη, 19 Μαρτίου 2020 12:30

Το Σωματείο Εργαζομένων Αρκαδίας καταγγέλλει το ΚΔΑΥ Τρίπολης για μη τήρηση της υγιεινής εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού (Bιντεο) Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η Παναγιώτα Πανούση Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στις Εμπορικές Επιχειρήσεις και Υπηρεσίες στα Καταστήματα και Α.Ε Νομού Αρκαδίας, κατήγγειλε το Κέντρο Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών (ΚΔΑΥ) Τρίπολης, πως δεν τηρεί εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού τους βασικούς κανόνες υγιεινής.
Τα μέτρα που προτείνει το σωματείο:
Να απομακρυνθούν από το χώρο της επιχείρησης οι ποσότητες απορριμμάτων που βρίσκονται στοιβαγμένες στον περιβάλλοντα χώρο.
Να προσληφθεί κατάλληλος αριθμός εργαζόμενων για να μπορεί να επεξεργαστεί τον όγκο των απορριμμάτων που εισέρχονται στην επιχείρηση και να μην υπάρχει περίσσευμα που να συσσωρεύεται στο χώρο Συστηματική απεντόμωση – μυοκτονία.
Να διασφαλιστεί ότι θα υπάρχει πάντα ιατρός εργασίας. Να επισκευαστούν όλα τα μηχανήματα που απαιτείται συντήρηση (π.χ. κλαρκ). Καταβολή των ενσήμων όλων των εργαζόμενων έως σήμερα.
Καταβολή της μισθοδοσίας όπως προβλέπει η σύμβαση εργασίας των εργαζομένων. Το σωματείο μας στηρίζει τις 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων στο ΚΔΑΥ Τρίπολης που ξεκίνησαν σήμερα. 

Βιντεο:

Διαβάστηκε 761 φορές

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.