Τετάρτη, 02 Δεκεμβρίου 2020 19:13

Αποκλειστικό: Τι δήλωσε ο δημότης που επιτέθηκε στον αντιδήμαρχο Λουτρακίου - ψεύτικο το σπαθί της επίθεσης Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ένα κατακριτέο γεγονός συγκλόνισε την κοινωνία του Λουτρακίου με την επίθεση που σημειώθηκε απο δημότη προς τον αντιδήμαρχο Κωνσταντίνο Παντελεου. Τι ώθησε τον δημότη και υποψήφιο δημοτικο σύμβουλο να διαπληκτιστεί με τον Αντιδήμαρχο μας αναφέρει στη συνέντευξη που μας παραχώρησε.

Ζ.Θ.: Τι σας ώθησε να προβείτε σε μια τέτοια απειλητική στάση στο πρόσωπο του αντιδημάρχου; Είναι μια πράξη που είναι κατακριτέα σε κάθε πολιτισμένο τόπο, για ποιο λόγο φτάσατε σε τέτοιο σημείο;

Κ.Κ. : Εχθές ήμουν συναισθηματικά φορτισμενος χωρίς να σκεφτώ κάτι άλλο παρα μόνο να παω να διαμαρτυρηθω στον Αντιδήμαρχο εργων ο οποίος βρισκόταν στο παρκο μαζι με υπαλλήλους του Δήμου και συνεργάτες του. Διαπληκτιστηκα μαζί του αλλά επειδη εχει μια φασίζουσα  συμπεριφορά γενικά έβγαλα απο το μπουφάν μου ενα ψεύτικο σπαθι με σκοπό να τον κάνω να φοβηθεί και το αποτέλεσμα ήταν να πέσουν οι άνθρωποι που βρίσκονταν εκει να με αφοπλισουν και να μου ζητάνε τον λόγο γιατί το έκανα αυτό. Ήρθε η αστυνομία και έγινε η σύλληψή μου.

Δεν είχα σκοπό να του κάνω κακό δεν αναφέρει πουθενά στα λεγόμενα του οτι το σπαθί ήταν ψεύτικο και με λειπει αφάνταστα το γεγονός.


Ζ.Θ : Σύμφωνα με μαρτυρίες Απειλήσατε μάλιστα και την οικογένεια του;

Κ.Κ.: Δεν θα πείραζα ποτέ την οικογένειά του κυρίου Κώστα Παντελεου διότι δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος σε καμία περίπτωση.

Ζ.Θ.: Για ποιο λόγο αντιδράσετε τόσο έντονα και σε αναρτήσεις του αντιδημάρχου που αναφέρει τα έργα που ξεκίνησαν υπό την επίβλεψη του;

Κ.Κ.: Είδα μια σχετική ανάρτηση οτι πρόκειται να γίνουν έργα στο Παντελής Ζερβός το θέατρο.. το οποίο θα αλλάξει τον χώρο του πάρκου προς το χειρότερο ηδη οτι έχει κανει ο κύριος Αντιδήμαρχος εργων επιβαρύνουν το περιβάλλον κοβονται δέντρα και γεμίζει το πάρκο με τσιμέντα τα γήπεδα τένις και μπάσκετ και η καφετέρια είναι κάτι που με στεναχωρεί.

Ας πούμε ότι οι παρεμβάσεις του κυρίου Κώστα Παντελεου στο πάρκο της Δεξαμενής με βρισκουν αντίθετο πρωτίστως συναισθηματικά με ενοχλεί που έχουν παρθεί αποφάσεις για την αλλοίωση της εικόνας του παρκου τετελεσμενες και κανείς άλλος δεν διαμαρτύρεται.

Λογω της περιεργης κατάστασης που βιώνει η χώρα μας και κατα συνέπεια και η τοπική κοινωνία μας τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά οταν γίνονται δημοτικα συμβούλια μεσω τηλεδιασκεψης η Δημοκρατία μας είναι ελλειπεστατη και υπολειτουργει σε όλα τα επίπεδα. Είναι δύσκολο να ακους ανθρώπους να μιλούν απο τα σπίτια τους ενώ ο Δημότης και ο κόσμος δεν συμμετέχει οπως θα έπρεπε. Και κλείνοντας ήθελα να ζητήσω συγνώμη για την παρεκτροπή μου προς πασα κατεύθυνση προσωπικά δεν έχω καμία διάθεση να κυνηγώ ανεμόμυλους σαν ενας νέος δον Κιχώτης. Και ελπίζω να λυθεί η όποια παρεξήγηση υπάρχει σε εμενα και στον Κώστα Παντελεου. Έχουμε ενα δικαστήριο αύριο θα δούμε τι μέλλει γενέσθαι.

Διαβάστηκε 747 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 02 Δεκεμβρίου 2020 19:31

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.