Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2021 09:27

Παραδόθηκε στον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π Νίκα από το ΕΚΠΑ η μελέτη για το Πολυλίμνιο (Βιντεο) Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η μελέτη του Τμήματος Γεωλογίας και Γεωπεριβάλλοντος του ΕΚΠΑ για το Πολυλίμνιο, στη Μεσσηνία, παραδόθηκε την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου στον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα. 

 Υπενθυμίζεται ότι της εν λόγω μελέτης, με αντικείμενο την μείωση των γεωπεριβαλλοντικών κινδύνων στην πιο πάνω περιοχή, προηγήθηκε – στο πλαίσιο προγραμματικής σύμβασης του επιστημονικού αυτού φορέα με την Περιφέρεια- αποτύπωση της περιοχής του Πολυλμνίου και της ανάλυσης των δεδομένων προκειμένου να διαπιστωθούν ενδεχόμενοι κίνδυνοι από σεισμικά, γεωλογικά και καιρικά φαινόμενα. Η μελέτη θα εισηγείται ήπιες παρεμβάσεις, που χωρίς να επηρεάζουν το εξαιρετικού κάλλους φυσικό περιβάλλον της εν λόγω περιοχής, θα το καταστήσουν όσο το δυνατόν ασφαλέστερο για όσους το επισκέπτονται. “Με την παραλαβή της μελέτης θα κινήσουμε άμεσα τη διαδικασία για την όσο το δυνατό συντομότερη δημοπράτηση του έργου” σημείωσε ο περιφερειάρχης.

 Επιπλέον ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου μετά το πέρας της συνάντησης σχολίασε  την προοπτική επανάκαμψης του Ράλι Ακρόπολις αλλά και την μείωση των δικηγορικών δαπανών της Περιφέρειας. 

Δείτε το σχετικό βιντεο: 

Διαβάστηκε 119 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2021 17:47

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.