Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2021 08:38

Συγκλονιστική μαρτυρία για την πτώση του κοριτσιού στο Κολωνάκι (video) Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Συγκλονίζει μαρτυρία στην οδό Σπευσίππου στο Κολωνάκι, σχετικά με την πτώση που είχε ένα 13χρονο κορίτσι, αργά το απόγευμα της Δευτέρας το οποίο έπεσε από τον 6ο όροφο πολυκατοικίας.

Η πρώτη εικόνα που έχει η αστυνομία είναι πως προηγήθηκε καυγάς με την οικογένεια της πριν την πτώση της και μάλλον τους είπε πως θα αυτοκτονήσει.

Η μαρτυρία που αποκαλύπτει τι συνέβη

Το DEBATER φέρνει στο φως μαρτυρία η οποία φαίνεται να επιβεβαιώνει την πρώτη εικόνα που έχει η αστυνομία και αναφέρει χαρακτηριστικά:

“Ακούσαμε να τσακώνεται με τον πατέρα της για βαθμούς σχολείου. Απείλησε ότι θα αυτοκτονήσει. Τι να σας πούμε άλλο. Είμαστε συγκλονισμένοι. Μακάρι να γίνει καλά το κορίτσι”.

Η μαρτυρία στο DEBATER επιβεβαιώνεται με τα μέχρι τώρα στοιχεία που προκύπτουν σχετικά με τον καυγά που είχε με τον πατέρα της και την απόπειρα.

Οι αστυνομικές αρχές συνεχίζουν, όμως, να ερευνούν την υπόθεση να μπορέσουν να ενώσουν τα “κομμάτια του παζλ” που σημειώθηκε στο Κολωνάκι.

Κολωνάκι – Τι έχει συμβεί

Αργά το απόγευμα της Δευτέρα, 22/11, ένα 13χρονο κορίτσι έπεσε από το μπαλκόνι ορόφου πολυκατοικίας στο Κολωνάκι και έπεσε κατά την πτώση της πάνω σε δέντρο το οποίο κατάφερε να ανακόψει την ταχύτητα με την οποία σημειωνόταν η πτώση της και είχε ως αποτέλεσμα να της “σώσει” τη ζωή.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε αμέσως στο σημείο και μετέφερε το νεαρό κορίτσι επειγόντως στο “Παίδων” όπου και διασωληνώθηκε και η οικογένεια της είναι σε τραγική κατάσταση καθώς είδε το παιδί στην άσφαλτο αναίσθητο. Στο πλευρό του 13χρονου κοριτσιού βρίσκεται ο πατέρας της, καθώς η μητέρα της έχει φύγει από τη ζωή.

Η κατάσταση της υγείας του νεαρού κοριτσιού φαίνεται να παρουσιάζει σημάδια βελτίωσης, ωστόσο παραμένει κρίσιμη και οι γιατροί την παρακολουθούν διαρκώς.

Κολωνάκι
Διαβάστηκε 713 φορές

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.