Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2023 21:04

Ο Χρήστος Λαμπρόπουλος στην εκπομπή «Η Πελοπόννησος Σήμερα» (video) Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Συνέντευξη εφ’όλης της ύλης του Xρήστου Λαμπρόπουλου, Αντιπεριφερειάρχη Διοικητικών - Οικονομικών - Οργανωτικών – Εκπαιδευτικών Θεμάτων και Δίκαιης Μετάβασης  Μεγαλόπολης και Προέδρου της Οικονομικής Επιτροπής Πελοποννήσου στην εκπομπή «Η Πελοπόννησος Σήμερα» με την Σωτηρία Παπαδοπούλου και τον Παναγιώτη Τασσόπουλο.

O κ. Λαμπρόπουλος ανέλυσε το θέμα της υπεύθυνης και άρτιας διαχείρισης των απορριμμάτων στην  Περιφέρεια Πελοποννήσου, αναφέρθηκε επίσης στην επερχόμενες εκλογές  του 2023, αλλά και στην άψογη  συνεργασία του με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π.Νίκα που όπως ανέφερε ο ίδιος έχει δείξει μεγάλη εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του δίνοντας του, την δυνατότητα να αναλάβει αυτές τις θέσεις ευθύνης για την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Μεταξύ άλλων δεν παρέλειψε να αναφερθεί πως βρέθηκαν  σε μία τριετία που η παραγωγή των έργων ήταν αρκετά δύσκολη  λόγω της πανδημίας, της ενεργειακής κρίσης αλλά και του πολέμου μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας.

Τέλος ο κ. Λαμπρόπουλος αναφέρθηκε σε έργα που υλοποιήθηκαν αλλά και σε αυτά που είναι σε εξέλιξη στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Δείτε όλη την συνέντευξη  εδώ:

 

Διαβάστηκε 287 φορές

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.