Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 19 Μαΐου 2023 20:08

"Εκλογές 2023": Η Κεντρική Προεκλογική Ομιλία του Κώστα Βλάση (Βιντεο) Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ηχηρό μήνυμα στήριξης στο πρόσωπο του Κώστα Βλάση έδωσαν πάνω από 2000 Αρκάδες, που γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα αλλά και τους χώρους εντός κι εκτός του Αποστολοπούλειου Πνευματικού Κέντρου Τρίπολης, για να παρακολουθήσουν την κεντρική του προεκλογική ομιλία, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης.

Ενάντια στα ειωθότα, που σε αντίστοιχες περιστάσεις «θέλουν» τον υποψήφιο να προλογίζεται από κάποια προσωπικότητα του χώρου της πολιτικής, τον κ. Βλάση προλόγισε η 14χρονη κόρη του Νεφέλη. Παρουσιάζοντας τον Κώστα Βλάση, ως άνθρωπο, ως πατέρα κι ως πολιτικό μέσα από τα δικά της μάτια, η κόρη του κ. Βλάση άγγιξε το σύνολο των παρευρισκομένων δίνοντας μια ιδιαίτερη νότα ζεστασιάς στην εκδήλωση.
Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο πρώην Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς, του οποίου η παρουσία δεν ήταν προγραμματισμένη, αλλά όπως ο ίδιος δήλωσε έκρινε επιβεβλημένη λόγω της σχέσης φιλίας και αμοιβαίας εκτίμησης που τον συνδέει με τον κ. Βλάση. Ο πρώην Πρωθυπουργός αναφέρθηκε με εγκωμιαστικά λόγια στο πρόσωπο του κ.  Βλάση σημειώνοντας πως οι Αρκάδες είναι τυχεροί που έχουν έναν τέτοιο εκπρόσωπο στη Βουλή των Ελλήνων ο οποίος μοχθεί αδιάκοπα για το καλό του τόπου του.
Ο κ. Βλάσης, αφού ευχαρίστησε τον κ. Σαμαρά για την παρουσία του αλλά και για το γεγονός ότι διαχρονικά είναι πάντα δίπλα του ως άνθρωπος και ως πολιτικός, εκθείασε το έργο του και σημείωσε πως ο πρώην Πρωθυπουργός αποτελεί «έναν γνήσιο πατριώτη, έναν φάρο στιβαρότητας κι αποφασιστικότητας, έναν σπουδαίο Έλληνα που δίνει και την τελευταία ρανίδα από το τεράστιο απόθεμα της ψυχής του για το καλό της χώρας μας και των πολιτών της».

 

Δείτε το σχετικό βιντεο:

Διαβάστηκε 6771 φορές

Πολυμέσα