Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου 2021 10:40

Κορονοϊός στην Αργολίδα: Παραμένει στο «κόκκινο» Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Προς μίνι lockdown οδεύουν άλλες τέσσερις περιοχές της χώρας, λόγω της μεγάλης διασποράς κρουσμάτων κορονοϊού, ενώ για την Αργολίδα δεν αναμένεται να ανακοινωθεί κάτι, πέρα από την παράταση, καθώς  σύμφωνα με τον επικαιροποιημένο σημερινό επιδημιολογικό χάρτη παραμένει στο κόκκινο. Στο “πορτοκαλί” πέρασαν Ηλεία και Μεσσηνία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, περιοριστικά μέτρα κατά του κορoνοϊού αναμένεται να ληφθούν για την Καβάλα, την Πιερία, την Ημαθία και την Πέλλα.

Αυτές οι περιφερειακές ενότητες, όπως προκύπτει από τον επικαιροποιημένο επιδημιολογικό χάρτη βρίσκονται στο “κόκκινο”, εξαιτίας της αύξησης του επιδημιολογικού φορτίου και “φλερτάρουν” με το μίνι lockdown. Αναμένονται σχετικές ανακοινώσεις από την Πολιτική Προστασίας.


Τα μέτρα του μίνι lockdown

Στις εν λόγω περιφερειακές ενότητες αναμένεται να υπάρξει απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 01:00 π.μ. έως τις 06:00 π.μ. και απαγόρευση μουσικής σε χώρους εστίασης για όλο το 24ωρο, όπως ισχύει για τις περιοχές που βρίσκονται στο επίπεδο 4.

Επίσης, δεν αποκλείεται να αποφασιστεί η παράταση του μίνι lockdown και για άλλες περιοχές στις οποίες ήδη εφαρμόζονται περιοριστικά μέτρα όπως η Αργολίδα

Να σημειώσουμε ότι τα ήδη περιοριστικά μέτρα ισχύουν για την Αργολίδα έως την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου στις 06:00 το πρωί.

Διαβάστηκε 107 φορές