Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2021 10:25

Επίθεση με βιτριόλι: Αμετανόητη και προκλητική η Έφη - «Εσύ ξέρεις γιατί έγινε αυτό», είπε στην Ιωάννα Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η δράστις ζήτησε τον λόγο και απευθύνθηκε στο θύμα - «Δεν ήθελα να την σκοτώσω», είπε αλλά δεν ζήτησε συγγνώμη - Είχε προηγηθεί επεισόδιο: Η μητέρα και ο αδελφός της Ιωάννας της επιτέθηκαν φραστικά ενώ κινήθηκαν εναντίον της - Παρενέβη η Αστυνομία

Με προκλητικό τρόπο αλλά και τόνο απευθύνθηκε προς την Ιωάννα Παλιοσπύρου, η κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι, Έφη Κακαράντζουλα, μόλις το θύμα της επίθεσης ολοκλήρωσε την κατάθεσή της.

Η Έφη, μόλις ολοκληρώθηκε η κατάθεση της Ιωάννας, ζήτησε τον λόγο και είπε πως θέλει να απευθυνθεί προς το θύμα. Ο συνήγορος της κατηγορούμενης ζήτησε να κάνει δήλωση με τον αδελφό της Ιωάννας να εκνευρίζεται.

Κατηγορούμενη: Θα ήθελα να απευθυνθώ προς το θύμα…

Αδελφός θυματος: Μη ξανά κοιτάξεις από εδώ!

Κατηγορούμενη: Ξέρω ότι αυτό που έχει γίνει δεν είναι αποδεκτό, αλλά εσύ Ιωάννα γνωρίζεις γιατί έχει γίνει όλο αυτό. Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να της αφαιρέσω τη ζωή.

Η κατηγορούμενη κατά την τοποθέτησή της δεν ζήτησε συγγνώμη. 


Νωρίτερα κατά την ολοκλήρωση της κατάθεσής της η Ιωάννα είπε«Θέλω να πω ότι από εκείνη την ημέρα το μεγαλύτερο συναίσθημα που νιώθω είναι φόβος. Φόβος γιατί δεν γνωρίζω το λόγο της επίθεσης, αλλά και γιατί δε γνωρίζω ποιοι άλλοι είχαν συμμετάσχει σε αυτή τη επίθεση εναντίον μου. Είμαι βέβαιη ότι αν είχε καταφέρει να μου επιτεθεί στο σπίτι μου, όπως αρχικά σχεδίαζε, αν είχε γίνει η επίθεση εκεί που είμαι μόνη μου και βράδυ που συνήθως γυρίζω στο σπίτι, εγώ σήμερα δε θα ήμουν εδώ. Θα επιτύχει το σκοπό της».

Υπενθυμίζεται πως κατά την διάρκεια της δίκης, έντονο φραστικό επεισόδιο σημειώθηκε με την μητέρα αλλά και τον αδελφό της Ιωάννας να επιτίθεται φραστικά στην κατηγορούμενη.

Ο διάλογος που έλαβε χώρα στο δικαστήριο έχει ως εξής:

Πολιτική αγωγή
Σήμερα η κατηγορούμενη σας είπε κάτι;

Ιωάννα: Όχι. Με κοίταξε στα μάτια όπως εκείνη την ημέρα…

Εκείνη τη στιγμή η κατηγορούμενη Έφη Κακαράντζουλα ακούστηκε να λέει χαμηλόφωνα «κύριε πρόεδρε». 

Αδελφός
Σκάσε μωρή, που θα μιλήσεις κιόλας! Φίδι Ε φίδι μιλάς. Γ@@@ το @@@!

Μητέρα Ιωάννας: Σκύλα, απόβρασμα της κοινωνίας! Μας διέλυσες…

Μάλιστα, ο αδελφός και η μητέρα της Ιωάννας έκαναν κίνηση να πλησιάσουν την κατηγορούμενη, όμως περενέβησαν οι αστυνομικοί. Με τη συνοδεία αστυνομικών ο αδελφός της Ιωάννας βγήκε για λίγο από τη δικαστική αίθουσα για να ηρεμήσει, ενώ η μητέρα της κάθησε στη θέση της.
Διαβάστηκε 971 φορές

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.