Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2021 09:40

Προχωρούν τα έργα στο φράγμα του Ασωπού Κορινθίας Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τα αρδευτικά δίκτυα του φράγματος Ασωπού Κορινθίας και το στάδιο στο οποίο βρίσκονται, αποτέλεσαν το αντικείμενο σύσκεψης που είχε στην Κόρινθο, ο υπεύθυνος για θέματα εγγείων βελτιώσεων και αγροτικά θέματα αντιπεριφερειάρχης Προγραμματισμού και Ανάπτυξης, Νίκωνας Τζινιέρης, με τους αντιπεριφερειάρχες Κορινθίας, Τάσο Γκιολή, Υποδομών Κορινθίας και Αργολίδας, Χάρη Βυτινιώτη, και Πολιτισμού, Αθηνά Κόρκα.

Μετά την σύσκεψη, ο Νίκωνας Τζινιέρης με τον Χάρη Βυτινιώτη επισκέφθηκαν το φράγμα Ασωπού, όπου ενημερώθηκαν για την πρόοδο του έργου από τον επιβλέποντα μηχανικό της αναδόχου εταιρίας.

‘Οπως γνωστοποιήθηκε, προς το τέλος του φετινού χρόνου το φράγμα θα έχει φθάσει στα 189 μέτρα και θα απομένουν ακόμα 21, μέχρι τη στέψη -η οποία είναι στα 210 μέτρα.

Στη συνέχεια, όπως δήλωσε ο Νίκος Τζινιέρης, θα ακολουθήσουν επαφές και συναντήσεις στα αρμόδια υπουργεία, καθώς, όπως τόνισε, “για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, πρώτη προτεραιότητα είναι η ανάπτυξη του αγροτικού τομέα, η οποία επιτυγχάνεται μόνο με επάρκεια υδάτινων πόρων”.

Διαβάστηκε 592 φορές

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.