Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2022 09:13

Πέθανε από κορωνοϊό 41χρονος ιερέας στο Αγρίνιο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ιερέας, πατέρας δυο παιδιών ήταν ανεμβολίαστος κατά της covid-19

Θλίψη έχει προκαλέσει στο Αγρίνιο και την ευρύτερη περιοχή όπου ήταν γνωστός και ιδιαίτερα αγαπητός, ο θάνατος του ιερέα Γεώργιου Λαζούρα σε ηλικία μόλις 41 ετών από κορωνοϊό.

Ο πατήρ Γεώργιος καταγόταν από τη Νέα Αβόρανη, υπηρέτησε στην Αγία Τριάδα Αγρινίου και διατέλεσε για περίπου ενάμιση χρόνο εφημέριος στον Άγιο Αθανάσιο Κατούνας όπου το ποιμαντικό έργο έτυχε μεγάλης αποδοχής.

Το καλοκαίρι του 2020 τοποθετήθηκε ως νέος ιερέας στον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Οχθίων και πρόσφατα τοποθετήθηκε ως εφημέριος στο Αγγελόκαστρο, όπου οι πιστοί δηλώνουν σοκαρισμένοι από το άκουσμα της είδησης του θανάτου του.

Σημειώνεται ότι ο ιερέας ήταν πατέρας δύο παιδιών. Είχε νοσήσει με κορωνοϊό και αρχικά είχε μεταφερθεί στην κλινική κορωνοϊού του νοσοκομείου Αγρινίου. Η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε ξαφνικά το πρωί της Τρίτης 11 Ιανουαρίου και διακομίσθηκε διασωληνωμένος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο.

Δυστυχώς το βράδυ της Τετάρτης 12 Ιανουαρίου ο πατήρ Γεώργιος Λαζούρας δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ιερέας ήταν ανεμβολίαστος κατά της covid-19.
Διαβάστηκε 1204 φορές

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.