Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2022 09:17

Παίδων Πεντέλης: Απεργία για το εμβολιαστικό κέντρο – Στη δικαιοσύνη προσφεύγει το υπουργείο Υγείας Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με απεργία απάντησαν οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης, διαμαρτυρόμενοι για τη μετατροπή ολόκληρου του νοσοκομείου σε Mega εμβολιαστικό κέντρο για παιδιά. Οι υγειονομικοί αντιδρούν λέγοντας πως δεν γίνεται ένα ολόκληρο νοσοκομείο παίδων να μη συμμετέχει στις εφημερίες.

Σημειώνεται πως οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου κήρυξαν 24ωρη απεργία για σήμερα, Πέμπτη 13 Ιανουαρίου, ενώ στην απεργία συμπεριλαμβάνεται και το εμβολιαστικό κέντρο. Το υπουργείο Υγείας έχει ήδη προσφύγει κατά της απεργίας των εργαζομένων στο νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης. 

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές το Παίδων Πεντέλης βγαίνει από το σύστημα εφημεριών για μόλις 2 βάρδιες το μήνα. Διαμηνύουν πως πρόκειται για τον εμβολιασμό μικρών παιδιών και τονίζουν με νόημα πως ο εμβολιασμός είναι απαραίτητος τόσο για την υγεία τους όσο και για την απρόσκοπτη λειτουργία των σχολείων, ενώ ο εμβολιασμός των μικρών παιδιών θα βοηθήσει σημαντικά στη γενικότερη ανοσία της κοινότητας.

Οι εργαζόμενοι ζητούν: 

  • Να συνεχισθεί απρόσκοπτα η συμμετοχή του Νοσοκομείου μας στο πρόγραμμα εφημεριών του Λεκανοπεδίου Αττικής, δηλαδή καθημερινές εφημερίες 08:00-14:30 και 24ωρη εφημερία κάθε Δευτέρα, Πέμπτη και δεύτερη Κυριακή του μήνα.
  • Να συνεχισθεί η λειτουργία του εμβολιαστικού κέντρου με ενδεχόμενη αύξηση των εμβολιαστικών γραμμών στο μέτρο των δυνατοτήτων μας.
Διαβάστηκε 377 φορές

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.