Παρασκευή, 06 Μαΐου 2022 13:31

Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Βραβευμένος αθλητής ο 55χρονος – Πώς στραγγάλισε τη σύζυγό του Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ακόμα μία γυναικοκτονία συγκλονίζει την Ελλάδα. Ενας 55χρονος στην Καβάλα έπνιξε τη σύζυγό του μέσα στο φαρμακείο της με τα ίδια του τα χέρια και στη συνέχεια αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει. Ο 55χρονος στη συνέχεια επικοινώνησε με την αστυνομία και ομολόγησε την πράξη του και πλέον νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο της πόλης.

Σύμφωνα με το proininews.gr, ο 55χρονος ήταν βραβευμένος αθλητής του στίβου. Συγκεκριμένα, τοπικός σύλλογος στο χωριό Πηγές Νέστου- Καβάλας είχε βραβεύσει τον δράστη το 2018, καθώς ήταν δεύτερος πανελληνιονίκης/βετεράνος στα 400 μέτρα με εμπόδια.

Οι σχέσεις του ζευγαριού ήταν τεταμένες μετά το αίτημα της 43χρονης προς τον 55χρονο να χωρίσουν. Οι δυο τους έρχονταν σε καθημερινή επαφή καθώς ο 55χρονος εργαζόταν στο φαρμακείο που διατηρούσε η 43χρονη. Η άγρια δολοφονία έγινε το απόγευμα της Πέμπτης (5/5), λίγο πριν από τις 17:00, σε χώρο του φαρμακείου που διατηρούσε το θύμα, στο χωριό Πηγές Νέστου.

Ο 55χρονος δράστης τηλεφώνησε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στην Ασφάλεια Καβάλας και είπε στους αστυνομικούς: «Σκότωσα τη γυναίκα μου». Αμέσως κλιμάκιο αστυνομικών μετέβη στο φαρμακείο της γυναίκας του και αντίκρισε την 43χρονη νεκρή πάνω σε ένα κρεβάτι και δίπλα τον 55χρονο αιμόφυρτο στο πάτωμα. Ο δράστης αυτοτραυματίστηκε με μαχαίρι στο λαιμό και στους καρπούς για να αυτοκτονήσει. Μέχρι αυτή την ώρα νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο Καβάλας, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι πιθανότατα ο δράστης της έκλεισε με τα χέρια του το στόμα και τη μύτη. Στη συνέχεια, και αφού το θύμα έπεσε νεκρό στο κουζινάκι, το μετέφερε σε μία μικρή κρεβατοκάμαρα που επίσης βρίσκεται στο πίσω μέρος του φαρμακείου. Ο δράστης επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του με ένα μαχαίρι, ενώ όταν άρχισε να αιμορραγεί κάλεσε την Αστυνομία και ομολόγησε την πράξη του. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι έχει δύο ανήλικα παιδιά, ηλικίας 6 και 10 ετών.

Το ζευγάρι έμενε μόνιμα στην Καβάλα και συγκεκριμένα στην περιοχή του Αμυγδαλεώνα. Μια απόσταση περίπου 30 χιλιομέτρων. Για αυτό η 43χρονη είχε και ράντζο στο κατάστημά της, αφού κάποιες μέρες έμενε εκεί. 

Διαβάστηκε 326 φορές

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.