Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 13 Μαΐου 2022 10:37

Πάτρα: Κεταμίνη η αιτία θανάτου για την Τζωρτζίνα Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο θρίλερ με τον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας στην Πάτρα.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του MEGA, παραδόθηκε πριν λίγο το πόρισμα του ιατροδικαστή Σταμάτη Μπουζιάνη για την 9χρονη.

Σε αυτό αναφέρεται ότι ο θάνατος της Τζωρτζίνας οφείλεται σε θανατηφόρο δηλητηρίαση από φαρμακευτική ουσία (κεταμίνη).

Επίσης, αναφέρονται ευρήματα όπως η βλάβη στο ήπαρ, μικρή πνευμονορραγία αλλά και συμφόρηση οργάνων που αντιστοιχούν σε χορήγηση κεταμίνης.

Προ των πυλών η εκταφή της Τζωρτζίνας

Το πιο σημαντικό είναι πως μετά το τελικό συμπέρασμα υπάρχει επισήμανση και τίθεται το ζήτημα εκταφής της 9χρονης για λήψη τριχών, προκειμένου να ελεγχθεί εάν της είχε δοθεί η κεταμίνη ή άλλη ουσία σε προγενέστερο χρόνο.

Οι ιατροδικαστές μάλιστα, ζητούν να γίνει το συντομότερο δυνατόν η εκταφή, προκειμένου να μη χαθεί και άλλος πολύτιμος χρόνος.

Eπιπλέον ζητείται να υπάρξει ένα πλήρες χρονοδιάγραμμα του τι έχει συμβεί, ενώ αναμένονται και οι τελικές αναφορές για τους θανάτους των δύο άλλων παιδιών, της Μαλένας και της Ίριδας.

Νέα ποινική δίωξη για την Πισπιρίγκου

Εν τω μεταξύ, με νέα συμπληρωματική δίωξη ενδέχεται να κατηγορηθεί η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία βρίσκεται ήδη προφυλακισμένη με την κατηγορία της δολοφονίας της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας. Στην αποκάλυψη αυτή προχώρησε χθες η εκπομπή «Το Πρωινό» στον ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν ενδεχόμενη είναι μία συμπληρωματική ποινική δίωξη για τη Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία θα αφορά απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της Τζωρτζίνας.

Και αυτό προκύπτει, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι Αρχές που ερευνούν την υπόθεση, από τις καταθέσεις των γιατρών και των νοσηλευτών στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο, οι οποίοι έχουν στην κατοχή τους και πέντε βίντεο με την Τζωρτζίνα «να υποφέρει» όπως αποκάλυψε ο αστυνομικός συντάκτης του «Βήματος» και των «Νέων» Βασίλης Λαμπρόπουλος στο MEGA.

Ποινικές διώξεις και σε άλλα πρόσωπα για αμέλεια

Πρόκειται για τον διάστημα μεταξύ 8-11 Απριλίου, η εποχή που η Τζωρτζίνα οδηγήθηκε στην τετραπληγία.

Αν αυτό τεκμηριωθεί τότε η Ρούλα Πισπιρίγκου θα έρθει αντιμέτωπη και με μία νέα ποινική δίωξη που θα αφορά απόπειρα αυτοκτονίας. Στην ίδια εκπομπή αναφέρθηκε ότι η ποινική δίωξη δεν θα αφορά μόνο στην Πισπιρίγκου αλλά και σε άλλα πρόσωπα για αμέλεια.

Διαβάστηκε 349 φορές