Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 10:14

Ο Κώστας Μελετιάδης Υποψήφιος στην Α' Θεσσαλονίκης με την Πατριωτική Ένωση Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η Πατριωτική Ένωση – Πρόδρομος Εμφιετζόγλου με χαρά ανακοινώνει την ένταξη στο δυναμικό της του κ. Κώστα Μελετιάδη, ο οποίος θα συμμετάσχει στις ερχόμενες εθνικές εκλογές ως υποψήφιός της στην Α’ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης.

Ο Κώστας Μελετιάδης είναι Αξιωματικός εν αποστρατεία των Ενόπλων Δυνάμεων και επίτιμο μέλος της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Ως εν ενεργεία στέλεχος των ενόπλων δυνάμεων υπηρέτησε, στον Έβρο, στην Λήμνο, στην Ήπειρο και σε μονάδες Πεζικού της Κεντρικής Μακεδονίας.  Είναι γνώστης της αγγλικής γλώσσας.

Έχει διατελέσει επί 5 έτη γραμματέας σε ΔΣ συλλόγων  γονέων κ΄ κηδεμόνων σχολείων και αυτήν την  περίοδο  είναι μέλος  στο ΔΣ της Ένωσης Γονέων της Ε΄ Κοινότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης και μέλος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του ίδιου Δήμου,  εκπροσωπώντας σ’ αυτήν  όλους τους γονείς των μαθητών δημοτικού στο Δήμο Θεσσαλονίκης. Από το 2019 είναι μέλος της Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Την ίδια χρονιά ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Θεσσαλονίκη πόλη Ελληνική»  και μέχρι σήμερα παραμένει ενεργό μέλος της,  με ρόλο στην κατάθεση θέσεων και προτάσεων στον Δήμο και στο Δημοτικό Συμβούλιο. Είναι τομεάρχης Επιχειρησιακού Σχεδιασμού της παράταξης  και υπεύθυνος κοινωνικών δικτύων.

Διαβάστηκε 304 φορές