Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2023 15:21

Η Orientum, μαζί με το Αριστοτέλειο διοργανώνουν ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Οι Σύμβουλοι σταδιοδρομίας κύριοι Τζιανάκης και Μπελεσιώτης  - επιστημονική ομάδα Orientum -  σε συνεργασία με το Αριστοτέλειο Κορινθιακό Εκπαιδευτήριο θα διεξαγάγουν σεμινάριο επαγγελματικού προσανατολισμού την Παρασκευή, 20/1/2023  (12:00 - 14:00 μμ) στο Αλεξάνδρειο συνεδριακό κέντρο.

            Η Orientum δημιουργήθηκε το 2004 από τον Σπύρο Μιχαλούλη και τον Νίκο Παυλάκο. Από το 2007 διοργανώνει εκδηλώσεις με στόχο την αναλυτική πληροφόρηση για όλα τα Πανεπιστήμια της χώρας και την παροχή συμβουλών για τη σωστή πλοήγηση των μαθητών στο πολύπλοκο σύστημα της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

            Από το 2006 και για 17 συναπτά έτη εκδίδει το βιβλίο «Πάμε Πανεπιστήμιο», που αποτελεί τον πιο ολοκληρωμένο οδηγό σπουδών για όλα τα Πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας.

            Από το 2008 δραστηριοποιείται στο χώρο των ψυχομετρικών εργαλείων συνεργαζόμενη με καθηγητές πανεπιστημίου ειδικευμένων στην ψυχομετρία. Το 2013 αναδείχτηκε ως ένα από τα 3 καλύτερα success stories στην ενέργεια της cosmote «share your success».

            Το 2019 η Orientum βραβεύτηκε στα Educational Leader Awards για το TALENT ACADEMY - Πρόγραμμα Προετοιμασίας Φοιτητών για την Αγορά Εργασίας.

            Το 2020 σε συνεργασία με την εταιρεία ΕΠΑΦΟΣ ανέπτυξε το μεγαλύτερο και πληρέστερο online εργαλείο επαγγελματικού προσανατολισμού το e-Πάμε Πανεπιστήμιο, ένα προσωποποιημένο εργαλείο πληροφόρησης για μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς οργανισμούς.

            Το σεμινάριο είναι ανοιχτό για κάθε ενδιαφερόμενο.

Διαβάστηκε 251 φορές

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.