Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2023 07:50

Νίκη Κεραμέως: Ξεκινά άμεσα η αξιολόγηση 170.000 εκπαιδευτικών, ανοιχτό το ενδεχόμενο για αυξήσεις στους μισθούς Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στην αξιολόγηση των εκπαιδευτικών, στο ενδεχόμενο για αυξήσεις στους μισθούς τους, αλλά στην πλατφόρμα για τις καταγγελίες που αφορούν περιστατικά βίας, αναφέρθηκε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, μιλώντας το πρωί της Τρίτης (24.01.2023) στην εκπομπή «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ.

Η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως ανέφερε πως το τρίτο στάδιο αξιολόγησης θα ξεκινήσει άμεσα στην εκπαιδευτική κοινότητα που αφορά 170.000 δασκάλους και καθηγητές. Σημείωσε δε ότι πρόκειται για το τρίτο στάδιο της αξιολόγησης, καθώς το πρώτο αφορά το εκπαιδευτικό σύστημα, το δεύτερο τη σχολική κοινότητα και το τρίτο την ατομική αξιολόγηση των εκπαιδευτικών.

Η υπουργός Παιδείας άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για αυξήσεις στους μισθούς των εκπαιδευτικών, ενώ παράλληλα ανακοίνωσε πως την ερχόμενη Παρασκευή (27.01.2023) στο υπουργικό συμβούλιο θα παρουσιάσει πρόσθετα μέτρα που περιλαμβάνονται σε νομοσχέδιο και αφορούν μέτρα κατά του σχολικού εκφοβισμού. Η Νίκη Κεραμέως είπε ότι θα δημιουργηθεί πλατφόρμα που θα επιτρέπει ανώνυμες καταγγελίες για περιστατικά βίας είτε αφορά τους ίδιους τους μαθητές είτε άλλους.

Διαβάστηκε 212 φορές

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.