Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2018 15:43

Γαργάρα κάνει τους λεονταρισμούς του ο Δήμαρχος Σικυωνίων Σπύρος Σταματόπουλος για το νερό της Στυμφαλίας Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Και μαντατοφόρους έστειλε ο Δήμαρχος Σικυωνίων Σταματόπουλός στον Δήμαρχο Κορινθίων μετά τους λεονταρισμούς στην προεκλογική τους συγκέντρωση στην Στυμφαλία από την φράση θα τους φέρουμε όπως παλιά στα τέσσερα να μας παρακαλάνε κιόλας έστειλε αντιπρόσωπο ο Σταματόπουλος για να βρεθεί λύση.

 

Το ρεπορτάζ εγκυρότατο του ΣΗΜΕΡΑ και του super λέει ότι κάποιος από την περιφέρεια του ψιθύρισε στο αυτί ότι έργα δεν χρηματοδοτούνται και απεντάσονται από το ΕΣΠΑ όταν δημιουργούν πρόβλημα σε είδη χρηματοδοτημένα έργα.

 

Έτσι λοιπόν ο Σταματόπουλο αποφάσισε χωρίς να τον καλέσει ο Πνευματικός να σταματήσει να κάνει το λιοντάρι και να δει αν μπορεί με την Κόρινθο και τους κατοίκους της Στυμφαλίας να πάρει και το Κιάτο νερό να και να μην στερέψουν οι πηγές και  η λίμνη από νερό.

 

Αυτό δεν είχε προτείνει ο Δημητρης Παπαγεωρηίου και στην ομιλία του στη Λαύκα αλλά και στην συνέντευξη που έδωσε στο super;;

 

Το έργο της υδρομάστευσης που περιγράφεται στη μελέτη που έχει εγκριθεί από όλες τις υπηρεσίες ακόμα και τις δικαστικές και που η Κόρινθος δεν το χει εκτελέσει μιας και επαρκούν τα περισσεύματα των πηγών έρχεται τώρα να θέλει να το κάνει ο Δήμαρχος Σικυωνίων για να πάρει νερό το Κιάτο  Σταματόπουλος βάζοντας σε κίνδυνο όλες τις πηγές στο χωριό της Στυμφαλίας να μην βγάζουν ούτε σταγόνα νερό.

 

 Αυτό του είχε επισημάνει ο Δήμαρχος Κορινθίων Αλέξανδρος πνευματικός λέγοντας του ότι το έργο πατάει πάνω σε αδειοδοτημένες  μελέτες και έργα της υδροδότησης της Κορίνθου.

 

Ας μην μιλήσουμε φυσικά για τον Νανόπουλο ο οποίος όνομα και πράγμα ο τύπος αυτοδιοικητικά δεν φροντίζει μονίμως να ενημερωθεί πριν μιλήσει.

Έτσι λοιπόν αν και καταγόμενος από το Καρτέρι και έχοντας και πατρικό εξοχικό ο κύριος Νανόπουλος δεν φροντίζει τουλάχιστον να διαβάσει καμία απόφαση και να δει κανένα σχέδιο ετσι ώστε να μην εκτίθεται με αυτά που λέει.

Τέλος φυσικά πολλοί από αυτούς που πάνε είτε καμεροφόροι είτε μαρκουτσοφόροι παντογνώστες να διαβάζουν και να ρωτάνε κάποια πράγματα όταν τουλάχιστον θα πρέπει να είναι ενημερωμένοι για σοβαρά θέματα που έχουν και τεχνικές προδιαγραφές και νομολογία. Χαίρομαι βέβαια διότι ενώ προεκλογικά ο κύριος Σταματόπουλος κήρυξε ΚορινθιακόΣτυμφαλικό πόλεμο εν τούτοις τρείς μέρες μετά έστειλε εκπρόσωπο για διαπραγματεύσεις.

Θ.Κ

Διαβάστηκε 7310 φορές

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.