Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2019 16:41

#My_Greece: Villages, ανοιχτός διαγωνισμός φωτογραφίας με θέμα τα χωριά της Ελλάδας Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τον μεγαλύτερο ανοιχτό διαγωνισμό φωτογραφίας στην ιστορία των καλλιτεχνικών της δράσεων διοργανώνει η ομάδα Greek Instagramers Events και προσκαλεί τους φωτογράφους κάθε επιπέδου (επαγγελματίες ή μη) να στείλουν φωτογραφίες με θέμα τα χωριά της Ελλάδας.

Το αποτέλεσμα του Διαγωνισμού «#My_Greece: Villages» θα είναι η δημιουργία έκθεσης φωτογραφίας που θα παρουσιαστεί την σαιζόν 2019- 2020 σε σημαντικούς προορισμούς της Ελλάδας και το εξωτερικό, η οποία θα συνοδεύεται από έκδοση φωτογραφικού λευκώματος των εκδόσεων Bell.

Το project «#My_Greece: Villages» εστιάζει στην επαρχία με στόχο να αναδείξει την παράδοση, την καθημερινότητα, τους ανθρώπους, τις εποχές, τον ιδιαίτερο χαρακτήρα και τις ξεχωριστές εικόνες που συναντάμε στα πανέμορφα, γνωστά και άγνωστα, χωριά της Ελλάδας. Στόχος να αποτελέσει ένα ομαδικό έργο φωτογραφικής αφήγησης, που εκτός από τα αξιοθέατα, θα εστιάζει έντονα στον ανθρώπινο παράγοντα και θα αναδεικνύει τις ομορφιές της Ελλάδας μέσα από στιγμές της καθημερινότητας καλώντας τον θεατή να γνωρίσει τη χώρα μας από μια διαφορετική προοπτική.

Το «#My_Greece: Villages» αποτελεί τη συνέχεια του πετυχημένου project «#My_Greece, η Ελλάδα μέσα από το βλέμμα 270 Ιnsta-Φωτογράφων». Μέσα από την ομώνυμη και πολυταξιδεμένη έκθεση φωτογραφίας και την έκδοση φωτογραφικού λευκώματος από τις εκδόσεις Bell, το φωτογραφικό αυτό έργο κατάφερε να προβάλει για δύο συνεχόμενα χρόνια τις ομορφιές της χώρας μας σε εγχώριο και διεθνές κοινό. Η έκθεση φιλοξενείται μόνιμα στο πλοίο Ελευθέριος Βενιζέλος της ANEK Lines, ενώ το φωτογραφικό λεύκωμα διακρίθηκε στα 10 καλύτερα βιβλία της χρονιάς στην κατηγορία «Ευ Ζην» στα Public Book Awards 2018.

Διαβάστηκε 1165 φορές

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.