29 Σεπτεμβρίου, 2024

Πάτρα : Ξεκινούν περισσότερα από 1000 rapid τεστ

Πάτρα : Ξεκινούν περισσότερα από 1000 rapid τεστ

Περισσότερα από 1000 γρήγορα τεστ θ’ αρχίσουν να γίνονται από την προσεχή Τετάρτη 28 Οκτωβρίου, σε δομές της πόλης και σε χώρους εργασίας καθώς και σε συγκεκριμένες περιοχές της Πάτρας, σε μία προσπάθεια των υγειονομικών αρχών και των εμπλεκόμενων με υπηρεσιών με την «χαρτογράφηση» του covid – 19 στην περιοχή να προσεγγίσουν τα πραγματικά δεδομένα σε σχέση με την διασπορά της νόσου.

ΕΟΔΥ, Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, εργαστήρι υγιεινής του Πανεπιστημίου Πατρών και Ιατρικός Σύλλογος, ξεκινούν στοχευμένα την πραγματοποίηση των τεστ. Εκτός από τις δομές φιλοξενίας ηλικιωμένων, στο επίκεντρο των ελέγχων θα βρεθούν εργαζόμενοι σε υπηρεσίες πρώτης γραμμής, όπως αστυνομικοί, υπάλληλοι της περιφέρειας , του Δήμου Πατρέων και φυλακές Αγίου Στεφάνου.

Σε δηλώσεις του στην εκπομπή του Γιάννη Γεωργόπουλου «Πράσινο, κόκκινο σε Γαλάζιο Φόντο» στον max fm o αντιπεριφερειάρχης Αχαίας Χαράλαμπος Μπονάνος επεσήμανε την ανάγκη χαρτογράφησης της εξάπλωσης του κορονοϊού στην περιοχή, ενώ τόνισε ότι και την Αχαΐα θα υπάρξει νέα αύξηση των κρουσμάτων γι’ αυτό ανεξάρτητα απο το επίπεδο στο οποίο ο ΕΟΔΥ την ενέταξε, δεν πρέπει να εφησυχάζουμε

 

Αφήστε μια απάντηση