Σάββατο, 11 Σεπτεμβρίου 2021 09:34

Χράνοι Αρκαδίας:Σύσκεψη Περιφερειάς - Δήμου Μεγαλόπολης και Προέδρων Τοπικών Κοινοτήτων Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη της Περιφερειακής Αρχής με τον Δήμαρχο Μεγαλόπολης και τους Προέδρους των πληττόμενων περιοχών, στους Χράνους Αρκαδίας, για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση έργων στις περιοχές του Δήμου Μεγαλοπολης που επλήγησαν από τις πυρκαγιές. 

Κατά την διάρκεια της σύσκεψης έγινε ενημέρωση για τις δράσεις που σχεδιάζονται, όπως και για την πάνω από 2.000.000 ευρώ πίστωση που θα διατεθεί από την Περιφέρεια για την αποκατάσταση των ζημιών, αλλά και για έργα υποδομής. 

Ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι υπάρχουν αρκετές ζημιές στις υποδομές, οι οποίες πρέπει να αποκατασταθούν. Αναφερόμενος στο μεγάλο πρόβλημα της απολιγνιτοποίησης τόνισε ότι εάν δεν γίνει το επιχειρηματικό πάρκο στην Μεγαλόπολη δεν θα υπάρξει ανάπτυξη στην περιοχή.

Κάτοικοι των πληττόμενων περιοχών κατέθεσαν τις προτάσεις τους ως προς τις κατευθύνσεις τις οποίες εκτιμούν ότι πρέπει να κινηθούν οι εν λόγω παρεμβάσεις.

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου τόνισε ότι η πίστωση των 2.000.000 αφορά στις πρώτες παρεμβάσεις που θα γίνουν, καθώς θα ακολουθήσουν πιστώσεις που θα διατεθούν κεντρικά, στην πυρόπληκτη περιοχή του Δήμου Μεγαλόπολης.

Διαβάστηκε 631 φορές

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.